Lavaš pripravujeme ručne podľa starého rodinného receptu, pochádzajúceho z Arménska. ČÍM JE LAVAŠ INÝ? Lavaš prináša ľuďom zdravšiu alternatívu klasického chleba. Je 100% prírodný, bez droždia, bez cukru Lavaš je múka (pšeničná / pšeničná celozrnná, špaldová) voda morská soľ a naturálne príchute. S LAVAŠOM MÁTE NEOBMEDZENÉ MOŽNOSTI NA SLANO AJ NA SLADKO Lavaš je variabilne využiteľný chlieb, skvelo chutí a ľahko sa s ním pracuje. Dá sa s ním doslova kúzliť. Nahrádza nie len chlieb ale aj iné typy ciest s oveľa nižším obsahom kalórií a bez cukru a konzervantov. Vhodný aj pre ľudí s histamínovou intoleranciou (hlavne špaldový). ZBOŽŇUJÚ HO DOSPELÍ AJ DETI . Pre jeho jemnosť, krehkosť, vynikajúcu chuť, chrumkavosť Kreativite sa s lavašom medze nekladú pripravíte si z neho pizze, štrúdle, lasagne, koláče, panini, palacinky, taštičky, čipsy, wrapy a oveľa viac. Veľmi nás teší, že je obľúbený po celom Slovensku a aj v Česku.
S jedlom pre deti je to niekedy neuveriteľne zložité, môžete sa s prípravou mordovať hodnú chvíľu a dieťa si po jednej lyžičke povie, neprosím si . U nás sa v týchto situáciách osvedčil lavaš a v podstate sú pre nás raňajky (a vlastne aj ostatné jedlá) be
prejsť na článokLavaš chlieb sa vyrába v Košiciach, podľa starého receptu ktorý má svoj pôvod až z Arménska. Svojím vzhľadom sa podobá na klasickú tortilu či arabský chlieb. Z nutričného hľadiska je Lavaš oveľa prospešnejšou a vyváženejšou potravinou než bežná tortila.
prejsť na článokPoznáte lavaš? Lavaš je zdravší, ľahký a chutný chlieb. Pripravujeme ho v Košiciach ručne, podľa starého rodinného receptu, pochádzajúceho z Arménska. Lavaš je variabilne využiteľný chlieb, chutí skvelo a ľahko sa s ním pracuje. Dá sa s ním doslova kúzliť
prejsť na článokV predchádzajúcom článku o Lavaš chlebíku sme si spomínali jeho hlavné benefity. Tie najhlavnejšie zhrniem aby sme si pripomenuli akú výhodu má konzumácia práve tohto chlebíka.Je bez chemických prísad, neobsahuje žiadne konzervantyBohatý zdroj bielkovín,
prejsť na článokRok 2020 bol o 100vkách báječných receptov s lavašom, ktoré nás očarili Varilo sa, vypekalo, viac ako nikdy predtým. Niekedy sme neverili, že je to naozaj možné.Keď sme prvý krát použili našu obľúbenú frázu lavaš na 100 spôsobov a chutí, ani sme len nedú
prejsť na článok