Kúpanie bábätiek večerná zábava? Jasné!

Potrebuješ pár osvedčených nápadov, aby ste si spolu so svojim bábätkom užili kúpanie? Kúpanie bábätka nie je vždy ľahké, ale dá sa to urobiť aj tak, aby to bolo zvládnuteľné a príjemné pre obe strany. Nech sa páči 6+1 užitočných rád. Sleduj náladu bábätka Keď je hladné, alebo je práveže čerstvo napapané nebude si užívať kúpeľ. Po jedle čakaj cca ½ hodinku a vtedy ho začni kúpať. Pri kúpaní má byť rodič aktívny, daj do toho zábavu, spievaj, hrajte sa, rozprávajte sa. Dbaj na výber čistiacich prostriedkov, nakoľko pokožka bábätka je veľmi citlivá. Gel na kúpanie bábätiek od spoločnosti Helan obsahuje prírodné zložky, je hipoallergénny, Vegánsky, neobsahuje konzervačné látky, ani farbivá , neštípe očká, môže sa používať aj u bábätiek, ktoré sú citlivé na kovy. Jednoducho najlepšia voľba pre Vaše bábätko aj vtedy ak má citlivú pokožku. Nenechávajme dieťa samé ani na chvíľu. Pripravme si všetko čo potrebujeme aby bolo pri ruke: čistiaci gel, uterák, nastavme si potichu hudbu. V maternici bolo dieťa vo vode vo svojom prirodzenom prostredí, bude si to užívať, ale buďme pozorní. Samotné kúpanie: skontrolujme teplotu vody. Ak je vyhovujúca, dieťatko dajme do vody, a jemne a starostlivo  ho umývajme všade  pomocou jemnej špongie. nech sa zapoja aj ostatní členovia rodiny. Otecko, babka, dedko alebo súrodenci tiež môžu pozorovať ako sa naše bábätko teší na kúpeľ. Vytvorí sa puto medzi nimi.                                                                                                                                                                                 +1 Po starostlivom a láskavom kúpeli sa musíme postarať o jemnú pokožku bábätka. Starostlivo ho zabaľme do uteráka  a jemne ho utrime. Potom ho natrime Helan Linea Bimbi Bio olejčekom pre bábätká, ktorý je tiež vegánsky výrobok. Je vyvinutý na používanie od prvého dňa narodenia bábätka.  The post Kúpanie bábätiek večerná zábava? Jasné! appeared first on Helan biokozmetika.

prejsť na článok

Kúpanie dieťaťa

Blondínka kúpe svoje dieťa: - Mami, kedy si už kúpime novú vaňu? - Buď ticho a nevystrkuj hlavu z práčky!

prejsť na článok

Ako bude v budúcnosti

Bush chcel vedieť, ako to bude v budúcnosti, tak sa dal zmraziť. Prebrali ho v roku 2500. Prechádza sa po New Yorku a pýta sa okoloidúceho: Bola už tretia svetová vojna? Jasné. A kto vyhral, my alebo Rusi? Jasné, že my... A čo Coca Cola, ešte sa

prejsť na článok

Kúpanie sa

Na súde: - Už ste boli niekedy trestaný? - Áno, pred 10-timi rokmi, kvôli kúpaniu na zakázanom mieste. - A od tej doby? - Od tej doby som sa, slávny súd, nekúpal.

prejsť na článok

Kúpanie v horúcej vode

Viete, prečo sa môžu chlapi kúpať v horúcej vode iba chvíľku? Lebo po siedmich minútach sú vajcia natvrdo a párok praská.

prejsť na článok

Pripravte sa, dovolenka na Seychelách bude luxusným zážitkom

Obľúbená turistická destinácia neláka len malebným prostredím, ako stvoreným pre fotografie zo svadobnej cesty. Ktokoľvek si môže dopriať pohľad na Indický oceán, romantické skalné útesy a vychutnať si exkluzívne hotelové služby. Raj pre golfistov a potáp

prejsť na článok