Kuchynský odpad = lacná hostina pre hospodárske zvieratá

Ako dopriať domácim zvieratám super hostinu, a ešte pritom trocha ušetriť na krmive? Stačí rozumne využiť zvyšky jedál z nášho stola. Ale pozor – aj to má svoje pravidlá.

prejsť na článok

Zdravá a lacná štedrovečerná hostina

Doprajte si Štedrý večer s kvalitnými dobrotami za málo peňazí. Nasledovné tri recepty vám pomôžu na štedrovečernej hostine nielen poriadne ušetriť, ale sú vhodné aj pre menej skúsených kuchárov.

prejsť na článok

Kedy chovať a kedy nechovať hospodárske zvieratá (5 x ZA a 5 x PROTI)

Premýšľate nad tým, či začať s domácim chovom hospodárskych zvierat? Tento článok vám s rozhodovaním pomôže.

prejsť na článok

Ako sadiť a pestovať zemiaky

Zemiaky patria k najobľúbenejším potravinám a slúžia aj ako vynikajúce krmivo pre hospodárske zvieratá. Z jedného áru môžete vypestovať aj 250 kg zemiakov. Samotná výsadba a pestovanie zemiakov je pritom veľmi jednoduché – stačí dodržať niekoľko zásad...

prejsť na článok

Kuchynský olej dokáže upchať kanalizáciu, aj pohnúť autom

Žiadne science fiction, ale realita. Použitý kuchynský olej totiž nemusí končiť v kanalizácii a znečisťovať ju, ale dá sa ešte plnohodnotne využiť.

prejsť na článok

Oplatí sa kupovať hotové krmivá pre hospodárske zvieratá?

Zabezpečiť domácim zvieratám plnohodnotnú stravu s obsahom všetkých živín, minerálov a ďalších látok potrebných pre ich zdravý vývoj a rast nie je vždy jednoduché. Najmä neskúsení začínajúci chovatelia robia pri svojpomocnom zabezpečovaní krmiva pre hydin

prejsť na článok