Kto za ňou stojí

Dve dievčatá stoja v preplnenom autobuse. Jedna sa tichým hlasom pýta druhej: - Prosím ťa, kto to za mnou stojí? - Mladý muž. - To, že je to mladý muž, cítim, ale je sympatický?

prejsť na článok

Stojí mu

Ide Maďar po Bratislave a všimne si, že sa mu zastavili hodinky. Okolo ide krásna žena v minisukni a Maďar sa jej pýta: - Nemáš čas? Stojí mi.

prejsť na článok

Koľko ma stojí

Hovorí Jano kamarátovi: - Pijem už dvanáste pivo, pretože som veľmi nahnevaný na svoju ženu. To je neuveriteľné, koľko ma stojí!

prejsť na článok

Zase stojí

Jana vyskočí z postele a kričí na manžela: - Miško, zaspali sme! Mišo sa pozrie na budík a vraví: - Sakra, zase stojí! - Konečne , poteší sa Jana, mám si ešte ľahnúť?

prejsť na článok

Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes

Tesla občas mení ceny svojich elektromobilov naprieč rôznymi trhmi. Takto dnes vyzerá cena Tesla Model Y pre Slovensko. The post Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Čo stojí za chrasty (boláky) v nose? Pomôžu nosné masti?

Neustále boláky v nose a boľavé chrasty môžu byť pre mnohých ľudí značne podozrivé. O tomto probléme sa ale obvykle veľmi nehovorí, takže nám môžu chýbať vodítka na vyhodnotenie, či ide o niečo vážne a ako sa to dá vlastne riešiť. Práve preto túto tému ot

prejsť na článok