Kto sme a čo prinášame?

Facebook Envelope Instagram Sme slovenská značka N E R E V a budujeme zdravé návyky u detí cez produkty, ktoré tvoríme.  Ponúkame nielen detské oblečenie a hračky, ale tvoríme nástroj na budovanie zdravých návykov k ovociu a zelenine. Pozrieť produkty Prečo N E R E V ? Plač je prvým prejavom emócie dieťaťa. Je to zároveň moment, od ktorého chceme prispievať k budovaniu zdravých návykov. Symbol slzy sme pretavili do loga, je zároveň odhalením krehkosti dieťaťa. Zelená vetva v logu symbolizuje zdravie, kontinuitu a šťastie. Podporuje zámer, inšpirovať sa v produktoch ovocím a zeleninou. Oranžová farba vyjadruje entuziazmus, dobrodružstvo a kreativitu detského sveta. Hravosťou, vtipom a pútavým vizuálom produktov nenarúšame krehkosť detského sveta a pritom prispievame k budovaniu ich zdravého vzťahu k ovociu a zelenine. Aby tak deti boli šťastné, a aby sme podporili zdravý vývoj celej našej spoločnosti. Predtým, ako dieťa urobí svoje prvé kroky, pozoruje chôdzu ostatných. Následne si nástojčivo u rodičov vyprosuje hračku, ktorú videlo u svojho rovesníka. Predtým, ako sa naučí čítať, si listuje knihy a pozerá na text a obrázky v nich. Časom sa dieťa naučí chodiť, dostane svoju obľúbenú hračku a naučí sa čítať. Tieto tri situácie majú spoločnú jednu vec. Prvotný vizuálny vnem dieťaťa a postupne budovaný vzťah s danou vecou či schopnosťou.  Ak chceme dieťa niečo naučiť, musíme ho s danou vecou alebo schopnosťou najprv zoznámiť. Potom u neho postupne budovať vzťah. Ako však u detí začať s budovaním vzťahu a ako ho pretaviť do dlhodobého návyku? To Vám priblížime v ďalšom článku. The post Kto sme a čo prinášame? appeared first on Detské oblečenie .

prejsť na článok

DOJMY A POJMY II.

Sex a praktiky pri ňom sú rôzne. Prinášame vám zopár ďalších, o ktorých ste možno zatiaľ nepočuli, alebo by ste sa chceli možno dozvedieť o niečo viac.

prejsť na článok

Dievčatá, ukážte ako fandíte Slovensku! ;-)

Zimné olympijské hry znova spojili všetkých Slovákov. Prinášame našim inzerentkám originálnu možnosť topovať inzeráty počas olympijských hier zadarmo :)

prejsť na článok

Ako podporiť rast brady

Hustá veľká brada je v mnohých kultúrach symbolom mužnosti a moci. Čo ale robiť, pokiaľ brada nerastie tak, ako by sme chceli? Prinášame ti 4 praktické tipy.

prejsť na článok

Novoročný výpredaj na Bioruži

Milí zákaznící, upratujeme sklady a našli sme kopec kozmetiky, ktorá musí ísť preč. Prinášame preto novoročný výpredaj. 

prejsť na článok