Kombinácia par excellence: nový mediálny kampus ORF v rakúskom Küniglbergu

Nové budovy na Küniglbergu spájajú rakúske verejnoprávne vysielanie ORF 3 médiá: televíziu, rozhlas a online redakciu na multimediálnu produkciu. The post Kombinácia par excellence: nový mediálny kampus ORF v rakúskom Küniglbergu appeared first on Gesamtdienstleister für den Bau: DELTA Wels & Wien.

prejsť na článok

Nový katalog Bio-Rad

Výrobca Bio-Rad vydáva nový katalóg imunohematologických produktov. Ak máte záujem, kontaktujte nás e-mailom [email protected] alebo napíšte kontakt do komentára. The post Nový katalog Bio-Rad appeared first on EUREX MEDICA.

prejsť na článok

Nový unikátny projektový web je ready!

Nový web, v ktorom nájdete i exluzívne nové rozhovory INSIDE THE MIND je ready. Link je tu: Príspevok Nový unikátny projektový web je ready! zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Nový šéf

- Tak čo, aký je ten tvoj nový šéf? - To ti je ale blbec! Tých 35 centimetrov, čo o nich stále rozprával, bola uhlopriečka jeho televízora.

prejsť na článok

Nový rozhovor pre MMA portál kaocko.cz

Nový rozhovor je tu Príspevok Nový rozhovor pre MMA portál kaocko.cz zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Nový rozhovor pre portál EMEFKA je online

Nový rozhovor o mojej coaching ceste, o MMA. a ako minulost  vplýva na súčasnosť . EMEFKA rozhovor Príspevok Nový rozhovor pre portál EMEFKA je online zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok