Keď sa učiteľ angličtiny zamiluje

LanguagePartner patrí k najväčším anglickým jazykovým školám na Slovensku. Každý školský rok sa s nami vzdeláva približne 1800 mladých študentov. V malinkatých triedach, s učiteľmi, ktorých takmer nikto nepozná. A ako to už v živote býva, v tom obrovskom časopriestore sa niekedy dokáže vytvoriť zázračný tím mladých ľudí. Každý z nich je iný, ale spoločne pôsobia ako jeden. Na hodinách angličtiny je miestnosť preplnená ich slovami, názormi a otázkami. Témy, ktoré otvárajú, nebývajú pre lektora jednoduché, často sa diskutuje na veľmi tenkom ľade. Rozprávame sa otvorene o láske aj nenávisti, o bolesti a trápeniach. Smejeme sa na článkoch a esejách, ktoré títo študenti píšu s radosťou (toto tvrdenie ale nemáme podložené 100%). Dokážu urobiť zábavu aj z akademického zadania akým je objektívny popis grafu, ktorý znázorňuje vývoj celosvetovej výroby elektromobilov. Pri analýze vojnovej poézie smiech utíchne, chalani chŕlia ich znalosti z histórie, kritické čítanie a myslenie rozvíri ich názory na vojnu. ‘Dulce et Decorum est’ od Wilfreda Owena títo študenti bez problémov porovnajú s Horáciovou propagandou. V plynulej angličtine sa bavíme o všetkom. A tak sme sa zamilovali. Do študentov, do ich neskutočného potenciálu a do ich talentu. Ďakujem, že Vás mám! Ďakujem, že sa so mnou delíte o vaše názory. Učíme sa jeden od druhého. Váš učiteľ angličtiny.

prejsť na článok

Úrovne angličtiny A1, A2, B1, B2, C1, C2. Aká je moja úroveň angličtiny?

Poznáte to. Potrebujete do životopisu zadať akú úroveň anglického jazyka ste dosiahli, no neviete sa objektívne ohodnotiť. Možno The post Úrovne angličtiny A1, A2, B1, B2, C1, C2. Aká je moja úroveň angličtiny? appeared first on Online angličtina.

prejsť na článok

Nájdete sa? Mylné predstavy o učení sa angličtiny

V rámci vykonávania môjho povolania súkromného lektora angličtiny sa často stretávam s rôznymi polopravdami a mýtmi. Šíria sa The post Nájdete sa? Mylné predstavy o učení sa angličtiny appeared first on Online angličtina.

prejsť na článok

Darčekové poukážky :)

Premýšľate, že obdaríte niekoho z Vašej rodiny či priateľa darčekovou poukážkou? Čo tak kúpiť mu/jej darčekovú poukážku na pár hodín angličtiny? Nech si hodiny vyskúša a zistí, či je to pre neho to správne. Ponúkam Vám nasledovné darčekové poukážky v šp

prejsť na článok

Nový kozmetický rad proti vráskam so stabilizovaným vitamínom C - Wellmaxx Skineffect + vitamín C

Dokonale jemne textúra, ktorú si vaša pokožka zamiluje a vaše zmysly pohladí nádherná vôňa, to všetko je ukryté v novom produktovom rade proti vráskam.

prejsť na článok

5 dôvodov prečo si vybrať individuálne kurzy angličtiny

Prispôsobenie sa Vašim potrebám, šité na mieru. V škole je niekto šikovnejší a idú mu jazyky lepšie a iný nemá až taký talent na jazyky a potrebuje, aby sa mu niekto venoval a išiel s ním jeho tempom. Učiteľ aj keby ako veľmi chcel všetkým vyhovieť, nie

prejsť na článok