5 dôvodov prečo si vybrať individuálne kurzy angličtiny

Prispôsobenie sa Vašim potrebám, šité na mieru. V škole je niekto šikovnejší a idú mu jazyky lepšie a iný nemá až taký talent na jazyky a potrebuje, aby sa mu niekto venoval a išiel s ním jeho tempom. Učiteľ aj keby ako veľmi chcel všetkým vyhovieť, nie je to možné pri 20-30 študentoch a preto sa sústreďuje na určitú priemernú úroveň. Preto, ak ste veľmi šikovný, tak sa v škole nudíte a ak Vám to až tak nejde, tak nestíhate. Na to sú tu individuálne kurzy angličtiny, ktoré sa prispôsobia Vašej úrovni jazyka. Podobne u dospelých nemusí byť ideálna jazyková škola, kde je veľa klientov, pretože sa tam ide podľa vopred stanovených osnov a neberie sa taký ohľad na individuálne potreby. Ide sa Vaším tempom. Je určitý plán hodín, ale ten nie je fixný, ak poviete, že učitú tému chcete zopakovať aj viackrát, bez problémov sa dá prispôsobiť a rýchlosť preberaných tém a gramatiky si určujete Vy. Zameranie hodín (či na gramatiku, konverzáciu, obchodnú angličtinu a pod.) sa stanovuje po dohode s lektorom. Potrebujete sa zdokonaliť v konverzácii alebo v gramatike? Robí Vám problém výslovnosť? Chcete sa zamerať na obchodnú angličtinu alebo na angličtinu pre cestovanie či prácu v zahraničí? Na začiatku sa určí oblasť, na ktorú sa chcete sústrediť a tomu sa prispôsobia lekcie. Máte priestor rozprávať a ihneď získavať spätnú väzbu. Keďže ste na hodinách sám/sama, celý čas sa venuje len Vám a rozprávate hlavne Vy. Získate tak viac odvahy komunikovať, keďže nemáte veľké publikum a zároveň získate okamžitú spätnú väzbu, korekcie a tak sa hneď učíte. Vidíte výsledky, ste motivovaný. Keď sa lekcie prisôsobia Vášim potrebám a ide sa Vašim tempom, tak za sebou vidíte výsledky, rastie Vaše sebavedomie komunikovať po anglicky a ste motivovaní. Keď Vám niečo ide dobre, tak máte chuť v tom pokračovať.

prejsť na článok

Individuálne kurzy angličtiny alebo kurzy v malej skupine? Ako sa mám rozhodnúť?

V prvom rade si určte cieľ, prečo sa chcete zlepšiť v anglickom jazyku. Ak je dôvodom napr. to, že chcete vedieť lepšie komunikovať, tak potom je na mieste uvažovať o kurzoch v malej skupine. Čím bude počet osôb v skupine menší, tým viac času na komunik

prejsť na článok

Darčekové poukážky :)

Premýšľate, že obdaríte niekoho z Vašej rodiny či priateľa darčekovou poukážkou? Čo tak kúpiť mu/jej darčekovú poukážku na pár hodín angličtiny? Nech si hodiny vyskúša a zistí, či je to pre neho to správne. Ponúkam Vám nasledovné darčekové poukážky v šp

prejsť na článok

Úrovne angličtiny A1, A2, B1, B2, C1, C2. Aká je moja úroveň angličtiny?

Poznáte to. Potrebujete do životopisu zadať akú úroveň anglického jazyka ste dosiahli, no neviete sa objektívne ohodnotiť. Možno The post Úrovne angličtiny A1, A2, B1, B2, C1, C2. Aká je moja úroveň angličtiny? appeared first on Online angličtina.

prejsť na článok

Nájdete sa? Mylné predstavy o učení sa angličtiny

V rámci vykonávania môjho povolania súkromného lektora angličtiny sa často stretávam s rôznymi polopravdami a mýtmi. Šíria sa The post Nájdete sa? Mylné predstavy o učení sa angličtiny appeared first on Online angličtina.

prejsť na článok

10 dôvodov, prečo si zamilovať orálny sex

Pozrite sa na 10 dôvodov, prečo by ste si mali orálny sex zamilovať a praktizovať ho so svojim partnerom čo najčastejšie.

prejsť na článok