Keď pán Boh stvoril život

Keď pán Boh stvoril život, postavil si nových tvorov do rady a naservíroval im život: Ty, osol, budeš od úsvitu až do súmraku pracovať, ťahať ťažké náklady na svojom chrbte. Budeš jesť trávu a budeš hlúpy. Dožiješ sa päťdesiat rokov. Osol Bohovi odpovedal: Stvoriteľ, žiť takto päťdesiat rokov je veľa. Nedávaj mi viac ako dvadsať rokov. A Boh povedal, aby sa stalo, a tak sa aj stalo. Psovi Boh povedal:

prejsť na článok

Stvorenie

Boh stvoril muža a povedal: - Pekný. Potom stvoril psa a povedal: - Pekný. Potom stvoril mačku a povedal: - Pekná. Nakoniec stvoril ženu a povedal: - Veď ona sa domaľuje.

prejsť na článok

Stvorenie teba

Boh stvoril muža a povedal: - Nie je to ono. Stvoril ženu a povedal: - Ešte to nie je ono. No a potom stvoril teba a povedal: - Do prdele, to je dnes ale deň!

prejsť na článok

Stvorenie Evy

Adam a Eva sú v raji a Adam sa zhovára s Bohom. Adam sa ho pýta: - Bože, prečo si stvoril Evu tak krásnu? - Aby si ju miloval. - A prečo si ju stvoril tak sexi? - Aby si ju miloval. - Prečo si ju potom stvoril tak strašne hlúpu? - Aby milovala aj ona teba

prejsť na článok

Ako ju Pán Boh stvoril

Medzi manželmi: - Aby si vedel, na Kanárskych ostrovoch budem chodiť, aby ma všetci videli tak, ako ma Pán Boh stvoril! Muž sa na ňu pozrie a povie: - Hádam sfušoval, nie?

prejsť na článok

Fenomén Evy

Keby Boh nebol stvoril ženu, nemali by muži po návrate zo šenku koho biť.

prejsť na článok