Každá je iná

Milujem inakosť a rôznorodosť vecí, ľudí, kultúr Práve preto aj moje obrazy sú rôznorodé. Každý je maľovaný inou technikou, majú rôzne veľkosti, iné farby a samozrejme iné nálady. Na porovnanie som vybrala dve moje obľúbené maľby. Jedna je klasická maľba akrylom a druhá je kombinácia techniky zeentagle s akrylom. Frida versus Dylia. Fridu som maľovala asi po 5  hodín 2 dni a Dyliu na porovnanie po 7 hodín asi 15 dní. Dyliu som maľovala iba tenkými štetcami a farby som musela mať zriedené médiom, aby mi tak rýchlo neschli. Dylia je plná farieb a energie a Frida si zachovala svoju krásnu tajomnosť Ktorá sa vám páči viac? Príspevok Každá je iná zobrazený najskôr ANNA SOVANY.

prejsť na článok

Nakoľko sme sebestačný v potravinách?

Každá krajina by mala byť do istej miery sebestačná v zabezpečení potravín pre svojich obyvateľov. Ak Vás zaujíma ako je na tom Slovensko, čítajte ďalej.

prejsť na článok

Starostlivosť o látkové plienky

Na nasledujúcich riadkoch nájdete tipy na starostlivosť o plienky. Je to len doporučený návod, každá mamička si nájde ten svoj spôsob, ktorý jej bude vyhovovať:

prejsť na článok

Čo je dátum spotreby a minimálna trvanlivosť

Na Slovensku musí byť každá potraviny označená dátumom minimálnej trvanlivosti a dátumom spotreby. Viete aký je rozdiel medzi týmito dátumami?

prejsť na článok

Ako pridať sviatky do kalendára v Outlooku

Každá krajina má odlišné tradície, každá firma svoje zvyklosti a pravidlá. Snáď práve preto Outlook nemusí automaticky zobraziť sviatky vo Vašom kalendári. Ich vyznačenie sa ale oplatí, najmä ak spolupracujete s kolegami z viacerých oblastí. Alebo ak si c

prejsť na článok

pokus

Na naše kosačky sa môžete 100% spoľahnúť. ponúkame len také modely, ktoré sme si sami odskúšali a za ktorými si stojíme. Každá naša kosačka prešla sériou extrémne náročných testov, takže ak si už vyberiete akúkoľvek, bude vám dobre slúžiť. A to bez odvrá

prejsť na článok