Jete zdravo?

Zdravé jedlo sa stalo hitom súčasnosti. Jesť zdravo, to znamená uznávať zdravý životný štýl, ktorý má pozitívny vplyv na náš organizmus. Norbi Update Vám ponúka alternatívu v podobe zdravého jedla, ktoré nájdete v našich predajniach. Práve tu sa nachádzajú zdravé jedlá, ktoré posudzujeme najmä podľa zloženia daných surovín. V poslednom čase sa veľmi rozmohli rôzne stánky s rýchlym občerstvením, kde sa ponúkajú hotové jedlá a občerstvenie, ktoré obsahuje až priveľa masti, soli a skoro žiadne vitamíny či iné zdraviu prospešné látky, ktoré napomáhajú k činnosti jednotlivých orgánov v tele. Ak potrebujete poradiť so zdravou stravou, odporúčam obrátiť sa na odborníkov, ktorí poskytujú služby výživového poradenstva. Zdrave jedla možno spoznať podľa obsahu bohatého na vitamíny, minerálne látky či iné prírodné zloženie. Väčšina ľudí vyčíta zdravým jedlám, že nie sú príliš chutné. Zvykneme ich totiž porovnávať s jedlom, ktoré konzumujeme v súčasnosti. Je príliš umelé, obsahuje množstvo chemických látok a ich prírodná chuť je nahradená chuťou umelou. V minulosti však príliš mnoho nezdravých jedál neexistovalo. Nepoužívali sa rôzne náhrady, ktoré nahrádzali pôvodnú surovinu, čo je dnes len veľmi výnimočné. Zdravé jedlo si však môžete pripraviť aj Vy. Stačia Vám k tomu zdravé suroviny, ktoré je však problém si vybrať. Nie vždy je totiž surovina zdravá, aj keď je to na jej obale. Ak si však budete kupovať suroviny v našich obchodoch, ktoré sú rozšírené po celom Slovensku, rozhodne sa v ich kvalite a v ich zdravom zložení nesklamete. Môžete sa pripraviť na zdravú chuť surovín a jedla, na ktorú ste možno boli z minulosti zvyknutí. Norbi Update nie je o chudnutí radikálnym obmedzením sa v jedle, predovšetkým v jeho množstve. Je to predovšetkým vo vyberaní si jedla, vyberaní si zloženia jedla a venovaním pozornosti vhodnej príprave surovín. Norbi Update má určitú históriu, ale predovšetkým výsledky, ktoré dosiahli naši spokojní zákazníci. Môžete sa pridať k nim aj Vy. Stačí, že navštívite náš web alebo naše predajne a prepadnete aj Vy tomuto spôsobu chudnutia. foto: pixabay.com TiBine The post Jete zdravo? appeared first on BioNatural štýl.

prejsť na článok

Zdravé kombinácie jedál

Z hľadiska výživy nie je dôležité dbať len na to, čo jete, ale i na to, ako to jete. Ukázalo sa, že kombinácie niektorých potravín môžu zvýšiť množstvo absorbovaných vitamínov, minerálov a živín z potravy. Skúste vyskúšať niektorú z týchto kombinácií:

prejsť na článok

Ako naučiť deti zdravo jesť

Zamýšľate sa nad tým, ako naučiť svoje deti jesť zdravo? Ako ich prirodzene viesť k zdravým stravovacím návykom? Na nasledujúcich riadkoch si môžete prečítať pár rád a tipov.

prejsť na článok

Meal prep: O čo ide a ako na to?

Všetky výhovorky majú nejaké následky. Sťažovanie sa, že nemám čas cvičiť alebo si zdravo variť ťa stoji vypracovanú postavu. Preto existuje niekoľko tipov, ako môžeš ušetriť čas a zdravo sa stravovať aj počas náročného týždňa. Takzvaný meal prep je spôso

prejsť na článok

Čo je dobré na posilnenie imunity

V tomto období rozšírených chrípok a prechladnutí je dobré dbať nielen na vhodné oblečenie a pravidelné vetranie, ale aj na to, čo jete. Pomôžte jedlom svojej imunite a zaraďte do svojho denného jedálnička aspoň niektoré z týchto jedál a nápojov.

prejsť na článok

Chyby ľudí posadnutých zdravým životným štýlom

Snažíte sa žiť zdravo a napriek tomu ste unavení, vyčerpaní a bez energie? Zistite kde robíte chyby.

prejsť na článok