Jesenný cícerový šalát Cícer, jabĺčko, sušené brusnice, vlašské orechy a majonéza. Znie to možno trocha divoko, ale funguje to. Naplňte zmesou sendvič a hor sa do lesa nadýchať sa jesene. Potrebujeme: 220 g cíceru (jedna konzerva) 1 PL citrónovej šťavy 2 PL majonézy 40 g sušených brusníc 30 g vlašských orechov malý kúsok kyslého zeleného jablka (alebo hrušky) soľ Postup: Polovicu cícera (cca 100g) rozmixujeme dohladka s citrónovou šťavou. Ak treba mixéru pomôcť, pridáme 1 či 2 ČL vody. Pridáme majonézu a všetko spolu premiešame. Druhú polovicu cícera roztlačíme vidličkou tak, aby niektoré kúsky boli roztlačené a niektoré ostali vcelku. Brusnice, orechy a kúsok jablka nakrájame nadrobno. Všetko pridáme k cícerovo-majonézovej zmesi a premiešame. Nakoniec dochutíme soľou. Príspevok Jesenný cícerový šalát je zobrazený ako prvý na Maktarinka.
CHICKPEA SUNDAL - CÍCEROVÝ ŠALÁT Tento tradičný juhoindický šalát je veľmi jednoduchý na prípravu a plný exotickej chute. Orechový a chrumkavý cícer je doplnený strúhaným kokosom ktorý mu prepožičiava sladkú chuť, no neosladzuje ho. Jemne pikantné horčičn
prejsť na článokZačiatok jesene sa nám v oblasti gastronómie spája hlavne s ťažkými, no dobrými, jedlami a sladkými pochúťkami. Naše telo sa však potrebuje od týchto dobrôtok aj nejako očistiť. V šaláte, ktorý vám dnes predstavíme, je kučeravý kel skombinovaný s repou, ž
prejsť na článokŠalát sa stal tradičnou prílohou takmer ku každému jedlu. Dámy ho jedia predovšetkým kvôli jeho nízkym kalóriám, deťom ho dávame kvôli prísunu železa. Čo iné nám však šalát môže ponúknuť?
prejsť na článok23.-25.10.2019 Jesenný kongres SOTS Grand Hotel Bellevue, Horný Smokovec The post Jesenný kongres SOTS Grand Hotel Bellevue appeared first on RehaCARE.
Prosim zaregistrujte sa. Kurz bude prebiehať v centre Lalaland Záhorská Bystrica. Centrum je vybavené kaviarňou s občerstvením a herničkou pre deti. Tešíme sa na Vás :). The post Jesenný kurz začína 11.9.2023 appeared first on Baby Balance.