Pondelok 20.03.2017 A: Držková polievka, 2 ks chleba 0,33l 1,20€ B: Rascová s vajcom 0,33l 0,70€ C: Miešaný šalát 100g 0,70€ 1: Pizza (syr, šampiňony, olivy) 400g 2,80€ 2: Bravč. po znojemsky, ryža 120g 2,80€ 3: Spaghetti (cesnak,sardely,kaperi,olivy) 300g 2,80€ Utorok 21.03.2017 A: Držková polievka, 2 ks chleba 0,33l 1,20€ B: Kapustová s paradajkovým pretlakom 0,33l 0,70€ C: Miešaný šalát 100g 0,70€ 1: Pizza (syr, údený syr, cuketa) 400g 2,80€ 2: Bravčové pliecko, knedla 120g 2,80€ 3: Zapečená cestovina s brokolicou a syrom 300g 2,80€ Streda 22.03.2017 A: Držková polievka, 2 ks chleba 0,33l 1,20€ B: Hovädzí vývar s rezancami 0,33l 0,70€ C: Miešaný šalát 100g 0,70€ 1: Pizza (syr, niva, kukurica) 400g 2,80€ 2: Kuracie soté v zemiakovej placke 120g 2,80€ 3: Orechové rezance s maslom 300g 2,80€ Štvrtok 23.03.2017 A: Držková polievka, 2ks chleba 0,33l 1,20€ B: Hubová s mrvenicou 0,33l 0,70€ C: Miešaný šalát 100g 0,70€ 1: Pizza (syr, bryndza, slanina) 400g 2,80€ 2: Vypr. karbonatok, zemiakový prívarok, chleba 120g 2,80€ 3: Zelen. šalát s grilovaným oštiepkom, toast, dresing 2,80€ Piatok 24.03.2017
Zápisný lístok na stravu Prosíme vytlačiť, vypísať a odovzdať triednym učiteľkám. ĎakujemeZápisný lístok stravníka Zápisný lístok stravníka so žiadosťou o dotáciu
prejsť na článokČím sa inšpirujú šéfkuchári pri vytváraní jedál či nových menu? Sú to recepty starých mám, historické kuchárske knihy, cestovanie a dnes aj sociálne siete patria medzi najčastejšie zdroje inšpirácie. Pri zostavovaní letného menu v tatranskej Grand Restaur
prejsť na článokOznačenie hotelovej kategórie ****Superior je pomerne rozšírené v susednom Rakúsku, u nás je v podstate neznáme. Prvou lastovičkou je tatranský wellness hotel Lesná, ktorý začal toto označenie používať 1. februára. Znamená, že hotel má niečo nad klasický
prejsť na článokŠtudent príde na skúšku, potiahne lístok s otázkou, prečíta, nahodí zhrozený výraz a pýta sa: Pán profesor, môžem si vytiahnuť inú otázku? No tak dobre profesor mal očividne dobrú náladu. Ale toto sa opakovalo niekoľkokrát, až nakoniec profesora prešla
prejsť na článokZariaďovanie reštaurácie je vždy kľúčovým bodom, pretože jej interiér hrá dôležitú úlohu pri vytváraní atmosféry a zážitku pre hostí. Ak hľadáte spôsoby, ako priniesť do svojej reštaurácie nové trendy a využiť najnovšie hi-tech vychytávky, tento článok vá
prejsť na článok