Jedálny lístok

Pondelok  20.03.2017 A:  Držková polievka, 2 ks chleba                                                        0,33l 1,20€ B:  Rascová s vajcom 0,33l 0,70€ C:  Miešaný šalát                                                100g 0,70€ 1:  Pizza (syr, šampiňony, olivy)  400g 2,80€ 2:  Bravč. po znojemsky, ryža 120g 2,80€ 3:  Spaghetti (cesnak,sardely,kaperi,olivy)  300g 2,80€ Utorok  21.03.2017 A:  Držková polievka, 2 ks chleba 0,33l 1,20€ B:  Kapustová s paradajkovým pretlakom 0,33l 0,70€ C:  Miešaný šalát 100g 0,70€ 1: Pizza (syr, údený syr, cuketa) 400g 2,80€ 2:  Bravčové pliecko, knedla 120g 2,80€ 3:  Zapečená cestovina s brokolicou a syrom 300g 2,80€ Streda  22.03.2017 A: Držková polievka, 2 ks chleba 0,33l 1,20€ B:  Hovädzí vývar s rezancami 0,33l 0,70€ C:  Miešaný šalát 100g 0,70€ 1:  Pizza (syr, niva, kukurica) 400g 2,80€ 2:  Kuracie soté v zemiakovej placke  120g 2,80€ 3:  Orechové rezance s maslom 300g 2,80€ Štvrtok  23.03.2017 A: Držková polievka, 2ks chleba 0,33l  1,20€ B:  Hubová s mrvenicou 0,33l 0,70€ C: Miešaný šalát 100g 0,70€ 1: Pizza (syr, bryndza, slanina) 400g  2,80€ 2: Vypr. karbonatok, zemiakový prívarok, chleba  120g  2,80€ 3: Zelen. šalát s grilovaným oštiepkom, toast, dresing 2,80€ Piatok    24.03.2017

prejsť na článok

Zápisný lístok na stravu

Zápisný lístok na stravu Prosíme vytlačiť, vypísať a odovzdať triednym učiteľkám. ĎakujemeZápisný lístok stravníka Zápisný lístok stravníka so žiadosťou o dotáciu

prejsť na článok

Tatranské leto na tanieri je plné emócií

Čím sa inšpirujú šéfkuchári pri vytváraní jedál či nových menu? Sú to recepty starých mám, historické kuchárske knihy, cestovanie a dnes aj sociálne siete patria medzi najčastejšie zdroje inšpirácie. Pri zostavovaní letného menu v tatranskej Grand Restaur

prejsť na článok

Hotel Lesná prešiel do novej kategórie

Označenie hotelovej kategórie ****Superior je pomerne rozšírené v susednom Rakúsku, u nás je v podstate neznáme. Prvou lastovičkou je tatranský wellness hotel Lesná, ktorý začal toto označenie používať 1. februára. Znamená, že hotel má niečo nad klasický

prejsť na článok

VTIP: Študent a profesor na skúške :)

Študent príde na skúšku, potiahne lístok s otázkou, prečíta, nahodí zhrozený výraz a pýta sa: Pán profesor, môžem si vytiahnuť inú otázku? No tak dobre profesor mal očividne dobrú náladu. Ale toto sa opakovalo niekoľkokrát, až nakoniec profesora prešla

prejsť na článok

Novinky v zariaďovaní reštaurácie

Zariaďovanie reštaurácie je vždy kľúčovým bodom, pretože jej interiér hrá dôležitú úlohu pri vytváraní atmosféry a zážitku pre hostí. Ak hľadáte spôsoby, ako priniesť do svojej reštaurácie nové trendy a využiť najnovšie hi-tech vychytávky, tento článok vá

prejsť na článok