janka x petra kovacs

Foto nafotené na fotovejleteStyling: OliverMakeup artist: SofiaModel: JankaDesigner: Petra The post janka x petra kovacs appeared first on mária maková petrisková.

prejsť na článok

A Balaton-átúszásról és almágyi gyökereiről mesél Kovács Boglárka

Te át tudnád úszni a Balatont? Milyen kihívás és milyen érzés, ha sikerül? Szerdán a Gömör és Nógrád rádióban Kovács Boglárkának teszi fel az utóbbi kérdést Ádám Veronika, az Alma a fájától című műsor riportere. Boglárka magyar színekben úszik, nagy terve

prejsť na článok

janka

Foto nafotené na fotovejleteStyling: OliverMakeup artist: SofiaModel: JankaDesigner: Dominik Orvoš The post janka appeared first on mária maková petrisková.

prejsť na článok

Prednáška dp. Petra Bešenyeiho SDB o pastorácií Rómov

Prinášame Vám prednášku dp. Petra Bešenyeiho z rehole Saleziánov don Bosca, ktorý pôsobí ako predseda Komisie pre pastoráciu Rómov košickej arcidiecézy. Prednáška odznela na kňazských rekolekciách a je aktuálna aj pre našu farnosť, vzhľadom na Rómov bývaj

prejsť na článok

Titul smeroval opäť do Poľska / Autor: Ladislav Kovács

Prebraté zo zdroja: HoReCa magazine, str. 34 V pivovare Kaltenecker v Rožňave sa 27. 5. 2011 uskutočnil 3. ročník degustačnej súťaže domácich varičov piva SLOVAK HOMEBREWING STAR 2011.

prejsť na článok

Kaltenecker ponúka prehliadku pivných chutí / Autor: Alexander Buzinkay

Prebraté zo zdroja: hnonline.sk „Varíme pre fajnšmekrov. Našou novinkou je najsilnejšie slovenské pivo,“ víta ma vo dverách svojho reštauračného pivovaru Kaltenecker Ladislav Kovács.

prejsť na článok