Hnojivá z kuchyne

Ako poctiví záhradníci sa snažíme prísť na čo najviac prirodzených spôsobov hnojenia bez toho, aby sme museli v našich záhradách používať chémiu. Viete o tom, že existuje niekoľko hnojív, ktoré máte na dosah ruky priamo vo svojej kuchyni?

prejsť na článok

Obchodný zástupca pre rastlinnú protektívnu chémiu

Pozícia je vhodná pre šikovného obchodného zástupcu, ktorý má skúsenosti s predajom v oblasti rastlinnej výroby (protektívna chémia, hnojivá,...).

prejsť na článok

Ako a čím hnojiť BIO záhradu?

Bio záhrada už z princípu vylučuje možnosť použitia priemyselných hnojív. Ich náhradou sú organické hnojivá. Sú priateľské k prírode, podporujú prirodzené mikrobiálne kultúry v pôde, a napomáhajú tvorbe humusu.

prejsť na článok

Prírodné hnojenie

V obchodoch kupujeme rôzne hnojivá na báze chémie. Vedeli ste ale, že hnojiť sa dá aj inak – prírodne? V záhradke totiž môžeme cielene vysádzať také rastliny, ktoré zvýšia kvalitu pôdy.

prejsť na článok

Feng shui #4 – Zariadenie kuchyne

V dnešnej časti si povieme viac o zariaďovaní kuchyne tak, aby korešpondovala so zásadami feng shui. Samozrejme, výhodu majú stále tí, ktorí sa ju ešte len chystajú zariaďovať, pretože nie sú obmedzovaní existujúcim stavom, no máme pár rád aj pre tých, kt

prejsť na článok

Kuchyne v najznámejších panelových bytoch: 1-izbový bauring

Aj v malom priestore vieme naplánovať vašu kuchyňu. Funkčné, praktické a cenovo dostupné kuchyne a nábytok od overeného slovenského výrobcu. Stupačky, ktoré vedú cez kuchyňu sme v tomto prípade elegantne skryli do vstavanej skrini, merače vody sme sprístu

prejsť na článok