Gaštanová bábovka

Gaštanová bábovka Tento týždeň si môžete osladiť receptom len z dvoch ingrediencií! Porcie 5 Dĺžka prípravy 40min Kalórie / porcia 179 Vhodné pre Desiata Olovrant Ingrediencie 4 vajcia 1 gaštanové pyré Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 Bielka si oddelíme od žĺtkov. Krok 2 Žĺtka vymiešame s gaštanovým pyré. Krok 3 Bielka vyšľaháme so štipkou soli do tuhého snehu a s metličkou ho zmiešame so žĺtkami s pyré. Krok 4 Formu na bábovku si potrieme maslom a vysypeme múkou a nalejeme do formy. ,Krok 5 Pečieme 30 minút na 160st. Dobrú chuť!  Príspevok Gaštanová bábovka je zobrazený ako prvý na Infit.sk.

prejsť na článok

Ruská bábovka

Vinikajúca bábovka. Namiesto múky použijeme mleté orechy a detské piškóty. Vydrží dlho.  

prejsť na článok

Gaštanová torta

Vynikajúci zákusok pre milovníkov gaštanov - vláčne piškótové cesto a zamatový krém. 

prejsť na článok

Kokosová bábovka

Jednoduchá príprava. Všetky suroviny zmiešame v jednej mise a nalejeme do formy na pečenie. 

prejsť na článok

Zmrzlinová bábovka

Jahody, tvaroh, smotana - chutná kombinácia. Suroviny stačia na 2 litrovú formu. Pripravíme si deň dopredu. 

prejsť na článok

Gaštanová torta bez múky

Výborná a ľahká torta bez múky a s minimom cukru!Recept na tortu s priemerom 26cmSpolu: 1665kcalBielkoviny: 83gSacharidy: 187gTuky: 61g Čo budeme potrebovaťKorpus250g gaštanové pyré4 vajcia Krém250g ricotta250g odtučnený tvaroh20g vanilkový cukor50ml smot

prejsť na článok