GARANČNÝ SERVIS GRÁTIS!!

Ak si si už vybral svoj CAN-AM z modelovej rady 2023, neváhaj a objednaj si ho už dnes a získaš GARANČNÝ SERVIS ZADARMO! AKCIA PLATÍ DO 30.9.2022. Ako to funguje? Je to jednoduché! Ak si svoj CAN-AM objednáš najneskôr do konca septembra 2022, dostaneš k nemu VOUCHRe, ktoré vynulujú vaše faktúry za servisné prehliadky počas záručnej doby. Áno správne, nebudete platiť nič! Z modelovej rady 2023 vyberajte TU! Pre viac informácií nás kontaktuj mailom na [email protected], alebo volaj na +421915 399 994. Alebo nám napíš tu: [contact-form-7] Príspevok GARANČNÝ SERVIS GRÁTIS!! zobrazený najskôr BRP centrum Banská Bystrica.

prejsť na článok

SEA-DOO S GARANČNÝM SERVISOM GRÁTIS!

Ak si si už vybral svoj nový vodný skúter SEA-DOO z modelovej rady 2023, neváhaj a objednaj si ho už dnes a získaš GARANČNÝ SERVIS ZADARMO! AKCIA PLATÍ DO 31.1.2023. Ako to funguje? Je to jednoduché! Ak si svoj SEA-DOO objednáš najneskôr do konca januára

prejsť na článok

THERMO VIZIA GRÁTIS

Pri využití našej služby teraz kontrola tepelných ostou thermo kamerou GRÁTIS/ 15minút akcie/ Príspevok THERMO VIZIA GRÁTIS je zobrazený ako prvý na DoktorDvere.sk.

prejsť na článok

Servis okien III. Kedy a čo servisujeme Tesnenie.

Tesnenie okien servisovať?  Veruže áno. Tak ako všetko na svete starne, tak aj okenné tesnenia starnú. The post Servis okien III. Kedy a čo servisujeme Tesnenie. appeared first on oprava-servis-nastavenie.sk.

prejsť na článok

Jesenná akcia

Získajte Nastavovacie teleso NT grátis! Nastavovacie teleso NT získate grátis pri zakúpení Agzatu Agro Profi alebo Agro Profi DIF s akoukoľvek hnacou jednotkou a dvoch z nasledovných príslušenstiev: Brány ťahané Jednostranný pluh Jednostranný pluh ľavý Pl

prejsť na článok

Upratovací servis Žilina

Na stránkach www.firmyzilina.sk pribudla nová firma U-SERVIS zaoberajúca sa upratovacími službami - upratovanie bytov, rodinných domov, novostavieb, čistením interiérov automobilov a podobne.

prejsť na článok