Jesenná akcia

Získajte Nastavovacie teleso NT grátis! Nastavovacie teleso NT získate grátis pri zakúpení Agzatu Agro Profi alebo Agro Profi DIF s akoukoľvek hnacou jednotkou a dvoch z nasledovných príslušenstiev: Brány ťahané Jednostranný pluh Jednostranný pluh ľavý Pluh orací obracací 90° Pluh orací obracací 180° Vyorávací pluh Rotačný kyprič 800A DIF Rotačný kyprič Taktiež sú v jesennej akciovej ponuke aj servisné motory: Servisný motor Yamaha MA190 Servisný motor RATO RV225 Akcia platí do 31. 10. 2023. Akcia je predĺžená do 30.11.2023. Príspevok Jesenná akcia je zobrazený ako prvý na Agzat.

prejsť na článok

Zapojte sa do podujatia Jesenná univerzita architektúry 2023

Aj tento rok sa zapojíme do Jesennej univerzity architektúry. Chcete sa zapojiť aj vy? Tu je pár informácií… Srdečne pozývame študentky a študentov na medzinárodný, multidisciplinárný workshop Jesenná univerzita architektúry 2023. Termín workshopu:

prejsť na článok

Jesenná akciová ponuka Viessmann

Využite možnosť získať kondenzačnú techniku Viessmann za vynikajúce ceny od 1. septembra do 30. novembra 2015! Mimoriadnu akciu zameranú predovšetkým na kondenzačnú techniku, solárne systémy, a vykurovacie telesá Viessmann: Samostatné nástenné plynové

prejsť na článok

Jesenná víkendovka

Ahojte Massiváci, Cez víkend som sa vybrala so synom vyskúšať šťastie na miestnu vodu. Na jazere nás privítalo typické chladne a upršané jesenné počasie ,no to nás neodradilo od nášho plánu si užiť spoločnú rybačku, vybrali sme si miesto uprostred jaze

prejsť na článok

Charitátívna Spin Akcia 2021

Zobraziť galériu 2021 The post Charitátívna Spin Akcia 2021 appeared first on CFT Nové Zámky občianske združenie.

prejsť na článok

Akcia na výkup autobatérií

Vykúpime od vás staré autobatérie za atraktívne ceny. Zbavte sa pokazenej, nepoužívanej či starej autobatérie ekologicky a zároveň výhodne v našich prevádzkach D.S.TRADE s.r.o. The post Akcia na výkup autobatérií appeared first on D.S.TRADE s.r.o..

prejsť na článok