Fed by stimulačný program mohol obmedziť už v septembri

Americký Federálny rezervný systém pravdepodobne začne obmedzovať stimulačný program pre americkú ekonomiku. BRATISLAVA 9. augusta (WEBNOVINY) Americký Federálny rezervný systém (Fed) pravdepodobne začne obmedzovať stimulačný program pre americkú ekonomiku budúci mesiac, ak sa budú ekonomické ukazovatele naďalej zlepšovať. Vo štvrtok to uviedol šéf Fedu v Dallase Richard Fisher. Traja ďalší predstavitelia Fedu už avizovali, že sú taktiež otvorení myšlienke obmedziť program nákupu dlhopisov už v septembri. Ide o šéfa Fedu Chicagu Charlesa Evansa, šéfa Fedu v Atlante Dennisa Lockharta a šéfku Fedu v Clevelande Sandru Pianaltovú. Počujete chór, v ktorom je množstvo altov, sopránov a tenorov. Všetci však spievame z rovnakého spevníka, povedal Fisher v rozhovore pre spoločnosť CNBC. Správa pre vás je taká, že ak sa situácia bude vyvíjať tak, ako Fed predpokladá, potom očakávam, že program obmedzíme. Musíme sledovať náladu a údaje v období od teraz do nášho ďalšieho septembrového stretnutia, dodal Fischer. Zároveň však Fisher uviedol, že Fed ponechá úrokové sadzby na nízkej úrovni veľmi dlhý čas. Zdroj: SITA

prejsť na článok

Připravuje se nový dotační program

Program podpory pro malé a střední podniky bez ohledu na jejich energetickou náročnost Nárok na podporu až do 80 procent nejvyšší spotřeby energií za posledních pět let Aktualizace 30. září

prejsť na článok

Číňan

Každý piaty človek na svete je Číňan. Naša rodina je päťčlenná, teda jeden z nás je Číňan. Mohol by to byť otec, mohla by to byť mama, mohol by to byť môj brat Peter, malý Po-Wong alebo ja. Podľa mňa je to však Peter.

prejsť na článok

Smart Roadshow 2019 Košice: Zaujímavé prednášky celý deň Program

Program začne o 10-tej hodine, registrácia cez QR kódy bude spustená od 9:30 hod a bude možná až do 12:30. The post Smart Roadshow 2019 Košice: Zaujímavé prednášky celý deň | Program appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Tlakový výstavný stroj Integrovaný regionálny operačný program 2014-2020

https://www.vtkanal.sk/wp-content/uploads/2023/12/Integrovaný-regionálny-operačný-program-2014-2020.pdf Príspevok Tlakový výstavný stroj Integrovaný regionálny operačný program 2014-2020 je zobrazený ako prvý na VT KANAL.

prejsť na článok