Existuje ideálne vozidlo do lesa i na farmu?

Pre farmárov či poľovníkov sú terénne vozidlá nevyhnutným pomocníkom. Možno si kladiete otázku, či existuje ideálne vozidlo, ktoré rovnako dobre zvládne lesný terén a prácu na farme. S istotou môžete potvrdiť, že existuje. Ide o štvorkolku, a to konkrétne UTV t.j. nákladný model. Čo je to nákladná UTV štvorkolka? Nákladná UTV štvorkolka je robustné a výkonné terénne vozidlo, ktoré ... Príspevok Existuje ideálne vozidlo do lesa i na farmu? zobrazený najskôr Pisem.sk.

prejsť na článok

Vozidlo pre Kamerun

1/2018 Jazdené motorové vozidlo Páter Jozef Humeňanský, Rogacionisti Srdca Ježišovho Kamerún, Afrika Odovzdané - 2019

prejsť na článok

Ako sa starajú o vodu a pôdu v USA

Tom Geake a jeho otec, John, vlastnia farmu neďaleko jazera Wall Lake v Iowe. Na nej pestujú sóju a kukuricu a ročne vychovajú okolo 15 000 prasiat.

prejsť na článok

Potravinová sebestačnosť – vybudujte si malú farmu

Ak máte k dispozícii vhodný pozemok a dokážete si nákupom alebo svojpomocne zabezpečiť potrebné množstvo krmiva (a postaviť chlieviky), ste len na krok od potravinovej sebestačnosti v základných potravinách.

prejsť na článok

Farmárčenie nie je práca len pre mužov

Burke a Lisa Larsenovci sú už treťou generáciou farmárov starajúcich sa o rodinnú farmu zameranú na chov kráv a produkciu mlieka v Scottville, Michigane. Obaja manželia vždy dúfali, že sa im narodia synovia, aby boli ich nástupcami a naďalej prevádzkovali

prejsť na článok

Investícia do lesníckeho vybavenia – Michal Gavula

Strategickým cieľom žiadateľa bolo zvyšovanie ekonomickej efektívnosti výroby, posilnenie trhových príležitostí, budovanie konkurencieschopnosti podniku a zvýšenie ekologizácie obhospodarovania lesa. V súvislosti s týmito cieľmi je snaha podniku zaradiť d

prejsť na článok