Ema je ešte len stredoškoláčka a už organizovala festival: Naučila som sa lepšie manažovať aj vlastné povinnosti

Aj keď Ema Mančíková ešte len študuje na strednej škole, má za sebou skúsenosť ako máloktorý jej rovesník. V roku 2022 bola organizátorkou seredského festivalu VATA zameraného na každodenné umenie. V našom rozhovore nám prezradila, aké povinnosti počas organizácie mala, čo ju naviac zaujalo, koľko ľudí sa festivalu zúčastnilo a kedy naň môžeš zavítať aj ty v novom roku. ... The post Ema je ešte len stredoškoláčka a už organizovala festival: Naučila som sa lepšie manažovať aj vlastné povinnosti appeared first on DASATO.

prejsť na článok

ŽIŽA žilinský festival svetla

Pozývame Vás na žilinský festival svetla ŽIŽA, kde sa môžete tešiť na vizuálne umenie, svetelné inštalácie a ďalší sprievodný program. Viac informácií nájdete na: Žiža Festival – Žilinský festival svetla 22. – 23. 9. 2023 (zizafestival.sk)

prejsť na článok

BANFF medzinárodný festival horských filmov

Radi by sme vás pozvali na FESTIVAL HORSKÝCH FILMOV BANFF, ktorý organizujeme opäť po covidovej pauze. Festival sa bude sa konať VO ŠTVRTOK 29.12.2022 V TATRANSKEJ LOMNICI V PENZIÓNE TENISCENTRUM – zahájenie je o 16:00. Na festivale bude okrem premi

prejsť na článok

Jablkový a kačací festival v Kráľovom Brode 2023 - videoreportáž

Prinášame Vám videoreportáž z akcie Jablkový a kačací festival, ktorý sa konal 7. 10. 2023 v Kráľovom Brode. Video sa po kliknutí otvorí v novom okne:

prejsť na článok

Book!t powered by Accace: Správa zdieľanej kancelárie a parkingu na jednom mieste a na pár klikov

Hľadali sme spôsob, ako jednoducho manažovať kapacitu a obsadenosť zdieľaných parkovacích miest a rovnako aj miest na sedenie pre našich kolegov. Rozhodli sme sa vyvinúť vlastné riešenie, ktoré zodpovedá našim požiadavkám a potrebám. Predstavujeme našu no

prejsť na článok

Jablkový a kačací festival v Kráľovom Brode - fotoreportáž

Prinášame Vám fotoreportáž z akcie Jablkový a kačací festival, ktorý sa konal 7. 10. 2023 v Kráľovom Brode.

prejsť na článok