Dvere na mieru článok

Povrch dverí by mal byť zhotovený z masívneho dreva, poprípade z laminátu a dvere by mali byť vybavené rázvorovým uzamykacím systémom s minimálne 15 istiacimi čapmi – istiacimi bodmi a najmä kvalitným bezpečnostným zámkom. Ich vyrazeniu zabráni spevnenie zárubne oceľovým pásom pozdĺž celého obvodu dvier a proti vypáčeniu zase pôsobí obitie rámu kovovým profilom z vnútornej strany tak, aby sa prekryla škára medzi rámom a dverami. V súčasnosti vyrábané zárube majú už bezpečnostné prvky vbudované rovno od výroby a sú zosilnené v kritických miestach, akými sú napríklad oblasti závesov. Tieto dvere a zárubne nemožno roztiahnuť a prekonať či lepšie povedané obísť tak uzamykací mechanizmus dverí. Na interiérové dvere je v domácnosti bohužiaľ až príliš často zabúdané. Väčšina ľudí ich považuje za samozrejmosť, a len málokto im venuje dostatok pozornosti. Pravda je však taká, že interiérové dvere a zárubne ovplyvňujú celkový dojem miestnosti. Rozhodne teda neradno interiérové dvere podceňovať. A čo viac, určite nie je na mieste prehliadať ich vzhľad, ktorý veľa ovplyvňuje celkové poňatie miestnosti a skutočnosť, ako na nás daný priestor pôsobí. Či už zariaďujete svoje bývanie novo od podlahy k stropu alebo len túžite dopriať domácnosti nádych niečoho nového, mali by ste mať prehľad o súčasnom dizajne Interiérové dvere. Príspevok Dvere na mieru článok zobrazený najskôr az-kanalservis.sk.

prejsť na článok

Interiérové dvere článok

V problematike dverných systémov je dnešný trh naozaj veľmi bohatý, bez problémov si tak vyberie tie najvhodnejšie a najkrajšie dvere do svojho interiéru úplne každý. Obľúbenou skupinou, predovšetkýmInteriérové dvere sa v súčasnosti stali laminátové inter

prejsť na článok

Ťahanie za dvere

- Pán doktor, mal som hroznú nočnú moru. Snívalo sa mi, že som celú noc ťahal za dvere, na ktorých sa niečo písalo. - A čo sa tam písalo? - Tlačte!

prejsť na článok

Dvojkrídlové dvere

Jedného rána po preflámovanej noci sa pýta lord svojho sluhu: - James, má náš záchod dvojkrídlové dvere? - Nie, pane. - Tak som potom včera sral v skrini.

prejsť na článok

100. MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU

100. MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU v Košiciach aj s našimi trénermi Gustom a Moťom. Blahoželáme a želáme veľa ďalších km Príspevok 100. MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU je zobrazený ako prvý na KK Iglow.

prejsť na článok

Nový agent Smith

Neo sa v noci zobudí na zvuk klopkania na dvere. Otvorí dvere a vidí stáť vonku malého trpaslíka. - A ty si kto? , pýta sa Neo. - Som nový agent Smith. - A prečo si taký malý? - Čo nevidíš ty idiot?! Som zaZIPovaný!

prejsť na článok