Dusit Dhewa kultúrne centrum na ostrove Koh Samui

Dusit Deva alebo Samui Cultural Center (Centrum kultúrnych a výtvarných umení Samui) je výsledkom dlhoročnej práce jedného veľmi bohatého thajského panovníka. Khun Chat vášnivo rád zbieral starožitnosti a položky z juhovýchodnej Ázie. Najmä kostýmy, figúrky a sochy. Dnes je to jedno z najzaujímavejších miest na ostrove z hľadiska autentickej estetiky a farby. Obľúbené miesto svadobných fotografov a turistov, ktorí nehľadajú suveníry a kúpele, ale skutočnú krásu Thajska. Kultúrne centrum Samui Kaštieľ sa nachádza v hĺbke pokojnej oblasti Lipa Noi, na bežnej vidieckej ceste. Bolo by ľahké prekĺznuť okolo neho, keby nemalo fantastickú výzdobu hlavnej vstupnej brány a nezvyčajné pre Samui, kamenný plot pozdĺž cesty. Priamo oproti bráne sa nachádza pomerne priestranné parkovisko so štrkovým povrchom a asi tucet áut. Pri vstupe na územie sa nachádza malý kiosk. Cena vstupenky zahŕňa šálku miestneho nápoja vyrobeného z modrého kvetu, mokrý, studený obrúsok na tvár a vrece niečoho ovocného. Kaštieľ, v ktorom je zbierka uložená, stojí na prírodných skalách. S jedným okrajom prilieha k rieke, z ktorej je v miestnosti vedená drenáž v dome je malý bazén. Hoci by som to všetko nepovažoval za bazén. Súdiac podľa kvality vody a veľkosti, je to skôr druh rybníka. Okolie domu je vysadené kvetmi a ovocnými stromami, je tu pavilón s horou národných krojov a dekorácií, ktoré sú tu uložené. Okrem elegantnej brány a uličky s bas-reliéfmi existujú dve terasy v balijskom štýle, veľký kryt s pávmi, visutý most cez rieku a mnoho sôch bohov a hrdinov folklóru juhovýchodnej Ázie.   Vstupný poplatok je 50 bahtov od občanov Thajského kráľovstva a 120 od turistov. Peniaze z poplatkov sa údajne prevádzajú na miestnu komunitu, aby zaplatili za vzdelávanie detí z chudobných rodín. Naozaj sa to oplatí vidieť a je to aj pre dobrú vec. Článek Dusit Dhewa kultúrne centrum na ostrove Koh Samui se nejdříve objevil na Aspx.

  • Web: Aspx
  • Aktualizované: 11.3.2023
prejsť na článok

Malošarišské kultúrne slávnosti 2023

Malý Šariš #h5vp65839b04dde30 iframe { width: 100%; } File name : Malosarisske-kulturne-slavnosti-2.pdf View Ful

prejsť na článok

Malošarišské kultúrne slávnosti 2022

Malý Šariš #h5vp65839b04dde30 iframe { width: 100%; }#h5vp65839b04e0da2 iframe { width: 100%; } View Fullscreen

prejsť na článok

rodinné centrum izbička

Rodinné centrum Izbička Jednostránkový web pre Rodinné centrum Izbička. klient:

prejsť na článok

The KC Dunaj Club

You feel like seeing some fresh cultural performances tonight, but a theater feels just too formal to you? Then you must visit Bratislava’s Kultúrne centrum Dunaj KC Dunaj (or Cultural Centre Danube in English)! With BratislavaMan as your guide, you’ll

prejsť na článok

Centrum poľnohospodárskeho účtovníctva

Vedenie účtovníctva, Spracovanie Miezd, Metodický dohľad nad kalkuláciami poľnohospodárskej a potravinárskej výroby. Viac na www.agroucto.sk The post Centrum poľnohospodárskeho účtovníctva appeared first on Compservice.

prejsť na článok