Doručování zboží na Slovensko

Od 1. 6. jsme rozšířili možnosti doručování zboží z e-shopu i na Slovensko. Navíc si nově můžete zvolit mezi dopravci Česká pošta a GLS (zatím pouze v rámci České republiky) a pracujeme i na rozšíření možností platby na e-shopu, tak sledujte náš web.

prejsť na článok

VODOVOD – KE STK – DEKRA Slovensko

VODOVOD – KE STK – DEKRA Slovensko 12 if(typeof(gg_pag_vars) == "undefined") {gg_pag_vars = {};}gg_pag_vars["6619d808693d7"] = {per_page: 15,pagination_sys: "num_btns",watermark : 0,random_trail : "false",wp_g

prejsť na článok

Japonsko a Slovensko

Viete, aký je rozdiel medzi Japonskom a Slovenskom? Japonsko je krajina úsmevu a Slovensko je krajina na smiech.

prejsť na článok

Novinka: KARIÉRA: Aktuálně volné pracovní pozice

Díky neustálému rozvoji naší společnosti aktuálně hledáme do týmu nové kolegy! Aktuálně hledáme do svého kolektivu operátora výroby a skladu (balení zboží)!

prejsť na článok

Sekunda v relácii Milujem Slovensko

Ak by ste sa piatok 7.12. nudili, môžete si pozrieť mikulášske vydanie Milujem Slovenska. V utorok 23.10 sa totiž žiaci prímy a sekundy (6. a 7. ročníka základných škôl) zúčastnili nahrávania relácie Milujem Slovensko vedomostnej súťaže o slovenskej kult

prejsť na článok

Slovensko a elektromobily nejdú dokopy: Predaje sú žalostné, sme na chvoste EÚ!

Popularita elektromobilov na Slovensku je na bode mrazu. Stále viac dôverujeme spaľovákom, predovšetkým autám na benzín. The post Slovensko a elektromobily nejdú dokopy: Predaje sú žalostné, sme na chvoste EÚ! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok