Dnes končí meteorologické LETO. Ojedinele ešte hrozia búrky

Na Slovensku dnes končí meteorologické leto, ktoré sa s nami rozlúči priemernými teplotami. Vyskytnúť sa ešte môžu búrky, ale bude ich už menej ako včera. Od západu sa naviac začne počasie zlepšovať.

prejsť na článok

AKTUÁLNE: V noci a skoro ráno by sa mali začať tvoriť búrky

Sobota, ktorá pomaly na našom území končí priniesla na naše územie niekoľko búrok. Ďalšie búrky hrozia už čoskoro. Prvé búrky by sa mali začať tvoriť dnes v skorých ranných hodinách a hrozia na našom území aj počas dňa.

prejsť na článok

Z Maďarska sa ženú búrky. Pripravte sa na ďalšie kolo búrok

K nášmu územiu sa v podvečerných hodinách blížia búrky z Maďarska. Búrky večer hrozia vo viacerých lokalitách. Kde sa pripraviť na ďalšie nebezpečné búrky? 

prejsť na článok

Čaká nás premenlivý víkend. Slnka bude už menej a hrozia aj búrky

Počasie na na našom území mení. Kým sme ešte pred pár dňami mali vysoké teploty a veľmi dusné počasie, dnešné počasie pripomína skôr jeseň. Síce slnka už bude menej, no ešte dnes si ho najmä na západnom Slovensku užijeme. 

prejsť na článok

Posledný augustový deň prinesie zlepšenie počasia. Vyskytnúť sa môžu ešte aj búrky

Posledný augustovým dňom sa rozlúčime s meteorologickým letom. Počasie sa dnes začne zlepšovať, ale vyskytnúť sa môžu ešte aj búrky. 

prejsť na článok

Dnešné búrky štartujú. Na východe už vznikla aj supercela

Po pár pokojných dňoch sa dnes búrky opäť hlásia o slovo. Na východe Slovenska začala dnešná búrková činnosť a hneď priniesla supercelu.

prejsť na článok