Čo vo februári stihnúť v záhradke?

Február je posledný zimný mesiac, ktorý nás ale vďaka svojmu počasiu do záhradky ešte ani trošku neláka. Ak však chcete byť na tohtoročnú sezónu poriadne pripravený, mali by ste už pomaličky začať. Pripraviť si môžete priesady, ktoré v nádobkách uložte na

prejsť na článok

Čo ešte v septembri stihnúť?

Pripravujete už záhradku na zimu? Blíži sa nám koniec septembra a preto vám dávame do pozornosti ešte niekoľko prác, ktoré by ste určite tento mesiac mali v záhradke stihnúť.

prejsť na článok

Záhrada vo februári

Usilovný záhradkár :) si nájde dostatok práce aj vo februári, najmä ak nie sú silné mrazy. Čo teda robiť vo februári v záhrade?

prejsť na článok

Čo robiť v októbri v záhradke ?

Aj keď je vrchol záhradkárskej sezóny už za nami, stále sa ešte nájde kopec prác, bez ktorých sa naše zeleninové a ovocné políčka nezaobídu. Pripomíname vám teda, čo pred zimou ešte stihnúť a určite na to nezabudnúť.

prejsť na článok

Jún v zeleninovej a ovocnej záhradke

V júni konečne prichádza to obdobie, kedy sa v záhradke môžeme najesť. Dozrievajú jahody, čerešne, ríbezle, egreše, ale aj špenát, šalát, reďkovky, cibuľka, hrach, či cesnak. Každý, kto niečo pestuje si teda iste nájde niečo svoje, na čo sa teší a na čom

prejsť na článok

Údržbár/záhradník

Pozícia je vhodná pre pracovitého, spoľahlivého a manuálne zručného človeka, ktorý má vzťah k zeleni, stromom a záhradke.

prejsť na článok