Čo je ekológia a ako ovplyvňuje náš svet?

Ekológia je veda o interakciách medzi živými organizmami a ich prostredím. Ide o komplexnú oblasť, ktorá zahŕňa interakcie medzi rastlinami, zvieratami a mikroorganizmami s ich fyzikálnym prostredím vrátane vzduchu, vody, pôdy a klímy. Tiež sa zaoberá tým, ako ľudské aktivity ovplyvňujú tieto vzťahy.

prejsť na článok

Ovplyvňuje káva rast rastlín?

O kofeíne v káve môžeme doslova povedať, že hýbe svetom. Energicky stimuluje takmer celý svet no, záujem oň nemajú len všetci večne unavení. Skúmajú ho už aj zvedaví vedci. Aký vplyv má kofeín a kávová usadenina na rast rastlín?

prejsť na článok

Hrubé črevo ovplyvňuje vaše zdravie viac, ako si myslíte

Čo najviac škodí, čo prospieva hrubému črevu a aké funkcie vlastne hrubé črevo plní? Prečo je potrebné udržiavať ho v čo najlepšej kondícii a ako jeho stav ovplyvňuje vaše zdravie?

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! first appeared on .

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! first appeared on IWL.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on M-Holding a.s..

prejsť na článok