Cigáni a Preteky mieru

Viete, prečo nemôžu Cigáni jazdiť na bicykloch Preteky mieru? Lebo by sme si spoznali bicykle.

prejsť na článok

Uťahaný

Rozprávajú sa dvaja cigáni: - Som uťahaný. - A z čoho? - Z roboty. - A kde robíš? - V kameňolome. - Naozaj, a odkedy? - Ta od zajtra.

prejsť na článok

Cigáni a práca

Skupina cigánov vykrikuje na námestí do kamier večerného spravodajstva: - My chceme prácu, my chceme prácu... Zastaví sa pri nich auto, z neho vyjde chlap a na jedného cigána ukáže prstom: - Tak poď, dám ti prácu. Cigán na to: - A prečo práve ja?

prejsť na článok

100. MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU

100. MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU v Košiciach aj s našimi trénermi Gustom a Moťom. Blahoželáme a želáme veľa ďalších km Príspevok 100. MEDZINÁRODNÝ MARATÓN MIERU je zobrazený ako prvý na KK Iglow.

prejsť na článok

Furmanské preteky 2.9.2023

Srdečne vás pozývame na Furmanské preteky Ždiarska podkova 2023, ktoré sa uskutočnia v sobotu 2.9.2023 na Strednici od 10:00 do 17:00. Súťažiť sa bude v troch disciplínach:1. Slalom s vozom2. Práca s drevom3. Silová disciplína Počas prestávok sa mô

prejsť na článok

Prvý máj oslávime pri vode, súťažiť budú malí, aj veľkí

Prvého mája sa uskutočnia tradičné rybárske preteky detí, aj dospelých. Všetkých pozývame na obľúbenú rybársku udalosť, kde si zmerajú sily nielen skúsení rybári, ale aj deti. Dospelí, vrátane mládežníkov od 15 rokov, budú súťažiť na žiarskom Ramene, deti

prejsť na článok