Chránite svoju imunitu vopred alebo čakáte až na prvé príznaky?

Podľa dnešných štatistík z portálu korona.gov.sk pribudlo 3027 nových prípadov chorých na ochorenie vírusu COVID. No toto nie je jediné ochorenie, ktoré hrozí v jesennom období nám i naším blízkym. V tomto období kedy sú sychravé rána, teploty klesajú pod bod mrazu a na obed býva často tzv. falošné teplo, kedy slniečko vykukne a na chvíľku nám hrozia aj klasické prechladnutia a chrípky. Ako sa brániť v čase kedy sú dni kratšie, slniečka menej a naša imunita, ale aj psychika je v tomto období veľmi slabá a zraniteľná? Odpoveďou je konzumácia vitamínov D3+K2 a taktiež vitamínu C, ktorých kombinácia je silným ochrancom imunity proti vírusom a infekciám. Nepochybne konzumácia ovocia, zeleniny a rýb je veľmi dobrým zdrojom prísunu potrebných živín. Ale je skutočne aj postačujúcim zdrojom? Potraviny často a v mnohých prípadoch nezabezpečia dostatočné množstvo vitamínov a ostatných živín pre správnu ochranu nášho zdravia. Preto je rozdiel či skonzumujete potraviny alebo produkty špeciálnej výživy. Práve v nich je systém transportu vitamínov do organizmu navrhnutý tak, aby Vám tieto látky priviedol priamo do krvného obehu. Áno! Hovoríme o lipozomálnych produktoch LIPOPROTECT, ktoré v tekutej podobe zabezpečujú prísun celého deklarovaného množstva do Vášho krvného obehu tak, akoby ste dostali infúziu. Týmto spôsobom podporujete svoju imunitu a nedáte neduhom jesene šancu, aby Vás premohli. Je to spôsob ochrany a prevencie. Navyše naše produkty sú lipozomálneho pôvodu a tým účinne chránia Vašu pečeň prostredníctvom vysokého obsahu fosfolipidov. Oveľa viac sa však dozviete na www.lipoprotect.sk. Príspevok Chránite svoju imunitu vopred alebo čakáte až na prvé príznaky? je zobrazený ako prvý na Lipoprotect.

prejsť na článok

Jak posílit imunitu na podzim?

A je to tu – podzim se dostavil vplné síle a sním i období chřipek, rýmy a nachlazení. Zaměřte se článek Jak posílit imunitu na podzim? byl poprvé publikován na Přírodní kosmetika | Ekodrogerie | Zero Waste | Zdraví - bioplace.cz.

prejsť na článok

Eskimák

Ktoré tri veci urobí ako prvé Eskimák, keď sa po dlhej dobe vráti z lovu domov? 1. Pomiluje svoju ženu. 2. Ešte raz pomiluje svoju ženu. 3. Dá si dolu lyže.

prejsť na článok

Muž s bruchom

Muž s veľkým bruchom stál pred materskou škôlkou. Z okna sa vyklonila mladá učiteľka a spýtala sa ho: - Čakáte dieťa? Muž sa usmial a zdvorile odpovedal: - Nie, to mám od piva.

prejsť na článok

Ako prvé

Miško príde domov a kričí na mamu: - Mami, ocko sa vracia z práce. Čo mu mám ukázať ako prvé? Vysvedčenie, zatykač, alebo zhorenú kuchyňu?

prejsť na článok

TOP 30 produktov pre každú mamičku!

Ak čakáte bábätko nasledujúci článok vás prevedie TOP 30 produktami, ktoré si u nás zakúpi (skoro) každá budúca mamička. Je to taký menší manuál, aby ste nemuseli dlho rozmýšľať nad tým, či vám ešte niečo nechýba do výbavičky =)

prejsť na článok