Choďte s dobou a investujte kolektívne!

Revolučné investovanie pre každého Možno mi dáte za pravdu, že človek, ktorý  chce  vybudovať nejaký majetok musí investovať. Možností, do čoho  a ako  investovať je niekoľko aj pre investorov s nižšími investíciami. Medzi najpopulárnejšie patria, investície do nehnuteľností, do investičných pozemkov,  komerčných objektov. Investovať môžete ako súkromný alebo kolektívny investor, pri ktorom  je rozloženie rizika veľkou výhodou. Investície do nehnuteľnosti a realitných fondov Investície do nehnuteľností a investičných pozemkov sú doposiaľ najistejším a najkonvenčnejším  spôsobom budovania aktív. Výhody kúpy závisia od viacerých dôležitých vecí. Vaša investícia by mala prinášať primeraný výnos. Takéto investície sú neporovnateľne  výnosnejšie ako sporenie, keďže banky dnes ponúkajú veľmi slabé finančné zhodnotenie. Zisk vám tak bude plynúť z následného prenájmu nehnuteľnosti, pričom  z prenájmu bytových jednotiek bude plynúť stabilnejší zisk ako z prenájmu komerčných priestorov. Okrem investovania do vlastného bývania, ktoré sami obývate, alebo dlhé roky prenajímate cena nehnuteľnosti rastie. Pri výbere nehnuteľnosti však treba brať do úvahy  najmä  lokalitu, likviditu, mesačné poplatky, citlivosť na hospodársky vývoj, potrebu dodatočných investícií na rekonštrukciu. Čo sa týka ďalšieho výhodného zhodnocovania finančných prostriedkov budú do tej skupiny patriť aj  realitné fondy. Sú investičnou príležitosťou investovania však budete si musieť položiť otázku či ste dostatočne trpezlivý, keďže na prvé výnosy si bude treba určitú dobu počkať.  Ich výhodami sú relatívne stabilné výnosy, ktoré realitný fond vykazuje a nižšie výkyvy. Crowdfunding ako inovatívna a kolektívna forma investovania Crowdfunding, nová forma investovania  označovaná aj ako   verejné financovanie je zatiaľ na Slovensku  málo známym  alternatívnym spôsobom investovania. Jeho používanie vznik na Slovensku je ešte stále v plienkach, ale počet rastúcich spoločností dokazuje ich vzrastajúcu popularitu. U nás máme  dosť  ľudí s potenciálom a dobrými nápadmi, ale o zatiaľ   menej investorov. Existuje niekoľko firiem , ktoré sa venujú kolektívnemu investovaniu, ale spoločností, ktoré investujú do nehnuteľností je stále  málo. Kde investovať peniaze Medzi známejšie Crowdfunding spoločnosti na Slovensku patrí  Startovač, Startlab, Hithit či Conda. Do investičných akcií, programov a teda do nehnuteľností môžete investovať cez Crowdinvest. Crowdfunding je na vzostupe a s ním narastá aj počet služieb a produktov, ktoré skúšajú preraziť touto cestou. Popritom rastie  aj počet portálov, ktoré ponúkajú takéto crowdfundingové riešenia. V porovnaní s našimi, ich môžeme nájsť vo svete už tisícky, presnejšie dvetisíc. Medzi svetové známe Crowdfunding spoločnosti patria Kikstarter, ktorý doposiaľ vyzbieral takmer tri miliardy dolárov, Indiegogo, Patreon, Gofundme. The post Choďte s dobou a investujte kolektívne! first appeared on crowdinvest.sk.

prejsť na článok

Choďte makať

Chcete byť milionármi? Tak choďte pekne makať. Váš Úrad práce.

prejsť na článok

Choďte do riti

Starší pán sedí v obývačke, pozerá televízor a zrazu niekto zaklope. Pristúpi k dverám a pýta sa: - Kto je? Spoza dverí sa ozve: - Jean Claude van Damme. Chlapík nahnevaný zreve: - Choďte do riti všetci štyria!

prejsť na článok

Sľubotechna

Investujte do Prvej slovenskej sľubotechny. Sľubujeme hory-doly.

prejsť na článok

Pri pôrode

Pri pôrode kričí doktor: - Ešte viac, viac zatlačte, tlačte! Už je vidieť! No! Do toho! Tak žena ešte pritlačí, zaberie naplno a zrazu - boom! Doktor: - Tak, a teraz si ho choďte nájsť!

prejsť na článok

Ako vyriešiť problém so 4G volaním v Orangei?

Problém s volaniami cez 4G sieť majú niektorí zákazníci Orangeu na Slovensku, ktorí používajú iPhone. Tieto problémy mohli nastať po aktualizácii operačného systému iOS na verziu 16.4. Výpadky a nefunkčnosť služby VoLTE sa vyskytujú sporadicky a netýkajú

prejsť na článok