Martin Novák & Phillippe Farineau 21. a 22.10.2022 / 18:00 / Palffy restaurant. Palác Art hotel Pezinok Dvaja šéfkuchári, dva zámky, na jednom mieste! Phillipe Farineau, šéfkuchár v Ashford Castle/Írsko prijal pozvanie od nášho šéfkuchára Martina Nováka aby spoločne pripravili 6 chodovú degustačnú večeru u nás na zámku, máte sa teda na čo tešiť! Phillippe Farineau Philippe je šéfkuchár so skúsenosťami na svetovej úrovni. Vo svojich skromných začiatkoch ako kuchár v známej reštaurácii Grand Vefour s 2 hviezdičkami Michelin v Paríži sa neskôr prepracoval do 5-hviezdičkového hotela Palace Le Bristol (Paríž). Po opustení svojej rodnej krajiny Francúzska a svojho krásneho mesta Paríž v roku 1998 prišiel Philippe do Írska, kde pracoval v niekoľkých z najlepších hoteloch v krajine vrátane 5-hviezdičkových hotelov ako sú K-Club, Dromoland Castle Hotel, Hayfield Manor, Mount Falcon, až po nezameniteľný Ashford Castle Hotel, kde zastával celý rad kulinárskych pozícií, ktoré vyvrcholili jeho vymenovaním za jedného z významných šéfkuchárov v krajine. • Najlepší šéfkuchár v Connaught 2011, 2012, 2013, 2014, 2018 • Najlepšia hotelová reštaurácia v Írsku 2011, 2012 a 2013, 2016, 2018, 2019, 2020 • George V Dining Room – Best of Award of Excellence at Wine Spectator 2022 & 2020 • Voted No. 1 Best Hotel Resort in UK and Ireland 2022 • Voted No. 4 Best hotel in Europe 2022 • The only hotel in Ireland to have earned a Fice-Star Forbes rating 2020, 2021, 2022 Martin Novák Počas svojho pôsobenia v gastronómii absolvoval niekoľko workshopov s Michelinovými šéfkuchármi. Stál za prípravu servisu pre holandskú kráľovnú a jej hostí, ako aj prípravu menu pre britskú kráľovskú rodinu v zastúpení Red monkey group. V roku 2016 stáž v medzinárodnej sieti kráľovských thajských fine dine reštaurácii Patara Varenie v škole varenia vo Sv. Jury. Od roku 2016 zaradený medzi top TREND šéfkuchárov Slovenska. Od roku 2018 zaradený podľa Gurmána na Slovensku v Best 20 Chef´s a ziskanie Zlatej vidličky. V roku 2020 obhájil Zlatú vidličku, a získal so svojim tímom ocenenie Najlepšia hotelová reštaurácia roka na Slovensku. V roku 2022 obhájenie ocenenie Hotelová reštaurácia roka a Šéfkuchár roka 2022 získal Martin 2.miesto. ŠÉFKUCHÁR ROKA 2022 – 2.miesto, Gurmán na Slovenku Zlatá vidlička od Gurmán na Slovensku 2020, 2022 Hotelová reštaurácia roka 2022 a 2020, Gurmán na Slovensku Nová reštaurácia roka 2020 PROGRAM: Welcome drink & Flying buffet / 18:00 Meet & Great / 18:15 Servis degustačnej večere / 18:30 Obmedzená kapacita! Iba 40 pax/denne. Cena: 149€ / osoba Možnosť pairing vína na mieste. REZERVÁCIE 21.10.2022/piatok: VYPREDANÉ REZERVÁCIE 22.10.2022/sobota: bit.ly/3CqCC8x Gurmán na Slovensku tam bude, a čo vy Gurmáni? Pridáte sa? Viac info: 033/79 89 000The post CHEF´S dinner first appeared on GURMÁN na Slovensku.
Hľadá sa SUSHI SOUS CHEF do nášho FATCAT tímu! Koho hľadáme? Zaujíma ťa ázijská kuchyňa? Si čistotný/á, zodpovedný/á, máš predošlé skúsenosti na podobnej pozícií? Si za každú srandu, ale keď treba zamakať, nič ťa nevykoľají a ideš na plné obrátky?
prejsť na článokOver the river and through the woods was more dangerous back when cars had crummy bias-ply tires, rear-wheel drive and ordinary brakes. So, tonight you feel confident driving home through several inches of freshly fallen snow after a sumptuous holiday din
Over the river and through the woods was more dangerous back when cars had crummy bias-ply tires, rear-wheel drive and ordinary brakes. So, tonight you feel confident driving home through several inches of freshly fallen snow after a sumptuous holiday din
Over the river and through the woods was more dangerous back when cars had crummy bias-ply tires, rear-wheel drive and ordinary brakes. So, tonight you feel confident driving home through several inches of freshly fallen snow after a sumptuous holiday din
The climbing competition will be organize on November 25th and 26th 2022 in the climbing center www.laskala.sk,in Zilina-Slovakia. The climbing center is reserved both days only for competitors and their companions. Accommodation: there is the possibility
prejsť na článok