Burze Binance sa darí rozhodla sa pre razantný krok

Z najnovších správ vyplýva, že burza Binance, celosvetovo najväčšia kryptomenová burza, nebola výrazne ovplyvnená sériou opatrení Ministerstva spravodlivosti USA, v rámci ktorých musela zaplatiť pokutu 4,3 miliardy dolárov. Napriek nim totiž stále disponuje veľkým množstvom spravovaných aktív. Obrovské zisky Binance V najnovšom oznámení spoločnosť Binance uvádza, že hodnota nimi spravovaných aktív používateľov sa od začiatku roka viac [] The post Burze Binance sa darí rozhodla sa pre razantný krok appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Binance Chain chce prilákať tvorcov memecoinov – sľubuje im odmeny

BNB Chain investuje milióny dolárov do rozvoja svojho memecoin ekosystému. Reaguje tak na súčasnú memecoin mániu na iných smartchainoch. The post Binance Chain chce prilákať tvorcov memecoinov – sľubuje im odmeny appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Binance Faces Regulatory : Significant Changes at Prominent Crypto Exchange

Binance, one of the largest cryptocurrency exchanges globally, recently made a significant announcement late Thursday evening via Twitter. The exchange placed the blame on the U.S. Securities and Exchange Commission (SEC), citing unjustified civil complai

prejsť na článok

Zdravé raňajky

Zdravé raňajky S nástupom nového školského roka prichádzajú aj časové obmedzenia na prípravu jedál. Preto som sa rozhodla, že vám dnes ponúknem zdravé, chutné a hlavne rýchle raňajky.

prejsť na článok

Bitcoin sa dostal na 13-mesačné maximum

Kryptomenu podporili plány veľkých fondov spustiť spotový bitcoinový fond obchodovaný na burze v USA.

prejsť na článok

Prechod z tzv. Prvej pomoci na trvalý kurzarbeit sa na Slovensku darí, tvrdia zamestnávatelia

Prechod z tzv. Prvej pomoci na udržanie pracovných miest na trvalý kurzarbeit sa na Slovensku darí. Ak implementačná fáza podarí, Slovensko bude prvou krajinou strednej Európy, ktorá zavedie tento moderný pracovnoprávny inštitút. V tlačovej správe to uvie

prejsť na článok