Bulharské rastlinné probiotiká Rady pri užívaní

Na základe skúseností a odporúčaní bulharských doktorov je najlepšie začať užívať práškovú formu probiotík spolu s probiotikami v kapsuliach. Takto sa najrýchlejšie dostaví uzdravovací efekt. Spôsob užívania je vhodné prekonzultovať . Mimo spomenutých zdravotných problémov v katalógu odporúčané dávkovanie pri : Akné:  prášok Biomilk Vital spolu s kapsulami Laktera Rose oil, 1-2 x týždenne maska s [] Príspevok Bulharské rastlinné probiotiká Rady pri užívaní zobrazený najskôr Bylinne Produkty.

prejsť na článok

Probiotiká: Všetko, čo musíte vedieť

Probiotiká sa v posledných rokoch stali populárnou témou v oblasti zdravia a výživy. Tieto živé mikroorganizmy, ktoré prospievajú našej črevnej mikroflóre, sú nevyhnutné pre správne fungovanie tráviaceho systému a celkovú imunitu. Tento článok prináša kom

prejsť na článok

​Po užívaní SkinBooster sa cítim oveľa lepšie

Po užívaní SkinBooster sa cítim oveľa lepšie Hlavnú úlohu pri udržiavaní mlado vyzerajúcej pokožky tvorí kolagén. Ten zabezpečuje pružnosť a pevnosť pokožky. Prvé výsledky som zaznamenala po 2-3 týždňoch užívania. Mám lepšiu kvalitu vlasov, vyživeniu a kv

prejsť na článok

Celé zdravie v Baktériách

Premýšľate čo nasadiť deťom na september do školy? Teda okrem rúška čo ešte ? Pre zdravie, by pomohli aj vitamíny že? Prečítajte si aké. Napadlo Vám niekedy, že kyselina askorbová (teda umelo vytvorené céčko) nemusí robiť dobre každému a už vô

prejsť na článok

Moringa – zelenou proti diabetu

V posledných rokoch sledujeme zvyšujúci sa záujem o rastlinné produkty s potencionálnou medicínskou aplikáciou. Extrakty z rôznych častí moringy sú neustále v centre záujmu pre ich jedinečné zloženie mikronutrientov.

prejsť na článok

Eko upratovanie, RADY a TIPY

Najväčším benefitom Eko čistiacich prostriedkov je ich rozložiteľnosť a odbúrateľnosť v prírode. Šetria tým prostredie a vodné zdroje. V domácnosti, či v práci berú ohľad na zdravie detí, domácich zvierat, alergikov, ale aj všetkých ostatných. Cena je pr

prejsť na článok