Budúcnosť analytiky: Prečo prejsť na novú verziu GTM

Server-side variant Google Tag Manageru (GTM) vyšiel na svetlo sveta ako novinka od Googlu v roku 2021. Táto nová technológia pomôže zrýchliť načítanie webu, zvýšiť súkromie používateľov a spresniť meranie dát. Poďme si zhrnúť, ako funguje GTM a v čom sa nová verzia líši od predchádzajúcej.

prejsť na článok

Ranní zprávy 13.11.2018

• ČR: Na základě průzkumu ČTK mezi analytiky je ve 3. čtvrtletí letošního roku očekáván růst HDP ve výši 0,7 % mezičtvrtletně a 2,5 % meziročně.

prejsť na článok

Ranné správy 13.11.2018

Klíčové události • ČR: Na základě průzkumu ČTK mezi analytiky je ve 3. čtvrtletí letošního roku očekáván růst HDP ve výši 0,7 % mezičtvrtletně a 2,5 % meziročně.

prejsť na článok

Bitcoin (BTC) - čo to je a prečo vznikol

Čo je to Bitcoin (BTC) a ostatné kryptomeny, prečo vôbec vznikli, ako fungujú, kedy to celé praskne? Množstvo otázok, ktoré si vyžadujú odpovede. Názory ľudí na ne sa však líšia podľa toho, aké sú ich vlastné záujmy a kto ich platí (a v akej mene). Inú od

prejsť na článok

Nová verzia Holixa T4R v3.4.3 doplnková sada nástrojov pre Revit

Predstavujeme novú verziu Holixa T4R pre Autodesk Revit - nový nástroj "Správce podlaží" a niekoľko vylepšení. Správa Nová verzia Holixa T4R v3.4.3 doplnková sada nástrojov pre Revit prichádza z arkance-systems.sk.

prejsť na článok

Analytiky a Dáta

Sú vaše rozhodnutia riadené dátami alebo na tušáka? Logikou .. alebo obavou? V tejto sekcii si vysvetlíme ako nastaviť základný plán pre analytiku a určíme si kľúčové metriky, ktoré potrebuje vaša značka sledovať denne, týždenne a mesačne. Taktiež si ukáž

prejsť na článok