Bitcoin pokračuje vo veľkom raste – prekonal už $57 000

Bitcoin (BTC) sa v stredu ráno obchoduje za cenu $57 200, čo je najvyššia hodnota od záveru novembra 2021, kedy začal klesať z doterajších historických maxím $69 000. Trhová kapitalizácia kryptomien po tomto výraznom raste stúpla už nad 2,1 bilióna dolárov, pričom samotný Bitocin má kapitalizáciu už 1,12 bilióna USD. Dominancia bitocinu na trhu s kryptomenami podľa dát Coingecko [] The post Bitcoin pokračuje vo veľkom raste – prekonal už $57 000 appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin klesol pod $66 000 – Korekcia stále pokračuje

Bitcoin (BTC) pokračuje v miernom oslabovaní. Drvivá väčšina bitcoinových investorov je však stále v pluse. The post Bitcoin klesol pod $66 000 – Korekcia stále pokračuje appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Token STX, ktorý sa vezie na Bitcoine, pokračuje vo výraznom raste

STX, token zameraný na Bitcoin (BTC) na platforme pre smart kontrakty Stacks Layer 1, zaznamenal v poslednom období výrazný cenový rast, keďže od začiatku októbra 2023 posilnila jeho trhová hodnota o vyše 400%. Rovnako výrazne stúpli aj objemy obchodov to

prejsť na článok

Bitcoin pokračuje v prepade – klesol o ďalších 6%

Bitcoin sa obchoduje za menej než 62 tisíc dolárov, hoci pred týždňom bol na cene vyše 73 tisíc. Čo prispieva k jeho oslabeniu? The post Bitcoin pokračuje v prepade – klesol o ďalších 6% appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin pokoril už aj $71 000 – mieri vyššie a vyššie

Bitcoin (BTC) vytvoril v pondelok doobeda nové historické maximum a vyzerá to tak, že má chuť pokračovať v raste. The post Bitcoin pokoril už aj $71 000 – mieri vyššie a vyššie appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Obrovský záujem o ETF na Bitcoin v USA padol nový rekord

26. februára dosiahli obchodné objemy spotových bitcoinových ETF 2,4 miliardy USD. Ide o nový najväčší denný objem, ktorý prekonal aj rekord 2,2 miliardy USD z 11. januára 2024, kedy boli tieto ETF v USA spustené prvý deň. V rovnaký deň Bitcoin zavelil aj

prejsť na článok