Bitcoin čaká zdravá korekcia, varuje analytik Matrixport

Daniel Yan, spoluzakladateľ singapurskej firmy na poskytovanie kryptomenových služieb Matrixport, tvrdí, že korekcia u ceny BTC je na spadnutie po tom, ako Bitcoin (BTC) dosiahol v stredu hodnotu $64 000, vôbec najvyššiu cenu od záveru roka 2021. „Myslím, že by sme mali byť opatrní, trhový sentiment dosiahol úroveň, pri ktorej si myslím, že je na [] The post Bitcoin čaká zdravá korekcia, varuje analytik Matrixport appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Cenu Bitcoinu čaká väčšia korekcia, varuje známy analytik

Rekt Capital, kryptomenový analytik vystupujúci na sociálnej sieti X (Twitter), varuje pred ďalším poklesom ceny Bitcoinu (BTC), hoci už teraz sa BTC obchoduje pri cene približne 68 tisíc dolárov o sedem percent od historických maxím 73 800 USD v minulom

prejsť na článok

Bitcoin na okraji priepasti? Známy kryptoanalytik varuje pred pádom

Známy analytik kryptomien Nicholas Merten vo svojom videu na YouTube varuje, že celková trhová kapitalizácia virtuálnych mien sa môže znížiť až o 440 miliárd dolárov. Ako dodáva, bitcoin by mohol klesnúť o viac ako 43 % zo svojej súčasnej ceny. Merten hov

prejsť na článok

Bitcoin klesol pod $66 000 – Korekcia stále pokračuje

Bitcoin (BTC) pokračuje v miernom oslabovaní. Drvivá väčšina bitcoinových investorov je však stále v pluse. The post Bitcoin klesol pod $66 000 – Korekcia stále pokračuje appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin čaká na $70 000 – Blíži sa FOMO fáza?

Bitcoin po dosiahnutí historických maxím mierne klesol a čaká na ďalší prudší pohyb. Analýza ukazuje, že do hry sa vracajú aj menší investori. The post Bitcoin čaká na $70 000 – Blíži sa FOMO fáza? appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Bitcoin čaká na väčší pohyb Bitcoin ETF mali za sebou vydarený deň

Bitcoin sa obchoduje naďalej okolo úrovne 70 tisíc dolárov. Ostro sledované ETF majú za sebou kladný deň. The post Bitcoin čaká na väčší pohyb Bitcoin ETF mali za sebou vydarený deň appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok