Banky upozorňujú na novú vlnu sofistikovaných podvodov

Podvodníci zneužívajú mená mobilných operátorov a pýtajú prihlasovacie údaje do bankového konta.

prejsť na článok

Kryptomeny sú plné podvodov – Tento typ naberá na sile!

Rastúca komplexnosť phishingových útokov vyvoláva vo svete kryptomien obavy. Straty investorov narastajú exponenciálne. The post Kryptomeny sú plné podvodov – Tento typ naberá na sile! appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Najrizikovejší segment pre banky

Popis rizikových segmentov pre banky a ich vysvetlenie. The post Najrizikovejší segment pre banky appeared first on Gruber Finance.

prejsť na článok

Ktoré banky za vás zaplatia poplatok za predčasné splatenie hypotéky?

Banky naďalej pokračujú v boji o hypotekárnych klientov. Aj vďaka tomu máme na Slovensku historicky najnižšie úrokové sadzby na hypotékach. Niektoré banky pri refinancovaní hypotéky ešte stále preplácajú poplatok za predčasné splatenie pôvodnej hypotéky.

prejsť na článok

Banky uvoľňujú opatrenia, hypotéky sa vracajú do normálu

V súvislosti s pandémiou ochorenia COVID-19 viaceré banky upravovali podmienky poskytovania hypotekárnych úverov. Situácia sa postupne vracia do normálu. Nový koronavírus SARS-CoV-2 a pandémia ochorenia, ktoré spôsobuje, prudko zasiahla aj finančný svet.

prejsť na článok

Šéf francúzskej centrálnej banky odmietol návrh na zvýšenie inflačného cieľa ECB

Šéf francúzskej centrálnej banky Francois Villeroy de Galhau v nedeľu kritizoval návrh niektorých francúzskych ekonómov, ktorí požadujú zvýšenie inflačného cieľa Európskej centrálnej banky (ECB). TASR o tom informuje na základe správy agentúry Reuters. Vi

prejsť na článok