Automaticke otvaranie dvierok na kuríne pre sliepky

Ahojte, v tomto videu vám ukážem ako som si vymyslel otváranie dvierok na kurín pre sliepky, aby sme ráno nemuseli skoro vstať a ísť otvoriť dvierka a počúvať frflanie sliepok.. a večer aby sme nemuseli ísť zatvárať.. špeciálne si pozrtie ako vzerá pojazdný kurník pre sliepky..

prejsť na článok

Automatické otváranie brány

Ovládanie garážovej brány Automatické otváranie brány je často príčinou, keď sa po odchode z domu zamýšľame, či sme garážovú bránu bezpečne zatvorili. V rannom zhone sa nám často stáva, že si nepamätáme, alebo pochybujeme. V takomto prípade máme len dv

prejsť na článok

Prírodné lieky pre vaše sliepky

Aj sliepky a kohúty majú svoje zdravotné problémy. Inštinktívne vtedy vyhľadávajú liečivé bylinky. Ak poznáme správne postupy, môžeme im trocha pomôcť aj my, chovatelia. Ako na to?

prejsť na článok

Chov sliepok

Chceli by ste vedieť aký je rozdiel medzi vajcom, od sliepky z výbehu alebo od sliepky, ktorá je chovaná v klietkach? V nasledujúcom článku si priblížime v akých podmienkach vlastne žijú, z čoho si hneď spravíte vlastný názor.

prejsť na článok

Keď sa zo sliepky stane kvočka

Z času na čas sliepky zmenia svoje chovanie. Nie vo všetkých týchto prípadoch ide o chorobu, ale o prírodné inštinkty. Viete čo spraviť so sliepkou, z ktorej sa stane kvočka?

prejsť na článok

Prečo pracujeme výlučne so striekanými dvierkami ?

Kuchyňa je dlhodobá investícia. Použitie kvalitných materiálov má preto svoj význam. Technológia výroby striekaných dvierok nám umožňuje podstatne väčšiu variabilitu ako pri použití fólie, alebo lamina. Je to jediná možnosť, ako vyhotoviť dvierka s frézo

prejsť na článok