Automatické generovanie máp

Nasadili sme v AutoCRM automatické generovanie máp na základe adries v entite. Teraz môžete mať vizuálny prehľad o tom, kde sa nachádzajú Vaši klienti alebo projekty. Generovanú mapu je možné napojiť na akúkoľvek entitu, v ktorej je uložená aj adresa. Je teda na vás pre čo takú mapu využijete. CRM automaticky prevedie adresu v entite na pozíciu a zobrazí ju na mape. Mapa je interaktívna, je možné ju približovať, meniť pohľad na satelitnú a prezerať vďaka StreetView. Prekliknutie na konkrétny ukazovateľ Vás premeriava na projekt, ktorý na tejto adrese máte uložený.

prejsť na článok

Automatické preplácanie dovolenky pri odchode zamestnanca

Vo verzii ABRA Gen/IS Flores 23.2 sme pripravili novinku do modulu Mzdy a personalistika: automatické preplácanie dovolenky zamestnanca pri ukončení pracovného pomeru.

prejsť na článok

Automatické přihlášení

Milí uživatelé, pro první přihlášení do iZUŠ je zaslán e-mail s přihlašovacími údaji. V e-mailu je možné použít přímý odkaz do iZUŠ, pomocí kterého se přihlašovací údaje předvyplní a proběhne automatické přihlášení. Více v článku Přihlášení.

prejsť na článok

Odvodová úľava pre poľnohospodárske a potravinárske firmy na prelome roku 2023/2024

Výpočet odvodovej úľavy pre poľnohospodárov a potravinárov bude k dispozícii od verzii 23.2.7. Pre plnú funkčnosť bude nutné ďalej aplikovať automatické aktualizácie.

prejsť na článok

Aké funkcie prinesie Drupal 10 a ako sa pripraviť na jeho vydanie?

Drupal 10 prichádza. Drupal je dnes jedným z najpopulárnejších redakčných systémov pre webové stránky. Súčasťou prirodzeného kolobehu v živote každého softvéru

prejsť na článok

Horáky na pelety

Horáky na pelety ECOMAT RODINA HORÁKOV NA PELETY S AUTOMATICKÝM ZAPAĽOVANÍM A ČISTENÍM ROŠTU Horáky ECOMAT dodávame LEN NA OBJEDNÁVKU, ako príslušenstvo ku kotlom TOTYA! HORÁK ECOMATEkologické, ekonomické a pohodlné riešenie vykurovania Jednoduchá obsluh

prejsť na článok