Potrebujem virtuálnu asistentku

Prečo potrebujete virtuálnu asistentku? Virtuálna asistentka šetrí váš čas a peniaze. Ako? Aj vy ste už pri svojom podnikaní narazil na úlohy, ktoré sa pre vás stali problémom alebo príťažou. Na ich splnenie je často potrebný zamestnanec, ktorý stojí nemalé finančné prostriedky. V podnikaní príde chvíľa, keď si uvedomíte, že je toho na vás priveľa, no stále sú tu úlohy, ktoré je potrebné splniť. Potrebujete niekoho, kto za vás spraví grafické práce, ako návrh loga pre vašu firmu, návrh vizitiek či webu, prípadne vám ho vytvorí. Niekoho, kto sa bude za vás pridávať obsahu na vaše profily na sociálnych sieťach. Potrebujete zamestnanca aby vám viedol administratívu, komunikoval za vás so zákazníkmi mailom alebo na sociálnych sieťach. Napadá vám veľa iných úloh, na ktoré by ste potrebovali pomoc? A viete si predstaviť, koľko ľudí by ste na takúto pomoc potrebovali? Zamestnanci vyžadujú mzdy, dovolenku, odvody, PN-ku, priestor na prácu, počítače, telefóny a množstvo ďalších režijných nákladov. Navyše, povedzme si pravdu, zamestnanec sa denne 8 hodín nevenuje len pracovnej úlohe. Je to prirodzené- prestávka na kávu, rozhovor s kolegami. Všetky tieto náklady a starosti Vám pri virtuálnej asistentke odpadajú. Našťastie je tu virtuálna asistentka Ako virtuálna asistentka nepotrebujem kanceláriu, pretože pracujem z domu. Mám svoj vlastný počítač a telefón. Pracujem na živnosť, takže všetky odvody a náklady si hradím sama. Na zadanej úlohe pracujem presne toľko času, koľko si úloha vyžaduje a vy zaplatíte iba za tento čas. Po splnení zadania Vám pošlem dokončenú prácu a report za každú minútu strávenú pri jej plnení. Používam nástroj Toogle, kde sa reportujú všetky úlohy a čas za ktorý boli spravené. Platíte len hodinovú mzdu, za konkrétnu dohodnutú službu alebo balík služieb, nič viac. Ako virtuálna asistentka som vyškolená vo všetkých dôležitých oblastiach a tak máte jedného človeka na všetko, čo pomáha vášmu podnikaniu rásť. Vy tak získate čas, ktorý môžete venovať inej, pre vás dôležitejšej práca, vašej rodine alebo koníčkom či oddychu. Navyše šetríte nemalé peniaze za stáleho zamestnanca, ktorého práca trvá dlhšie, pretože je platený za čas, nehovoriac o všetkých ďalších výdavkoch s ním spojených ( kancelária jej vybavenie). Ak sa vám zapáčila táto myšlienka mať na všetko jedného človeka, za zlomok ceny zamestnanca, ktorý pre vás pracuje len toľko, koľko vy potrebujete, neváhajte a kontaktujte ma. Som virtuálna asistentka a som tu pre vás. The post Potrebujem virtuálnu asistentku appeared first on Jana Sis-virtuálna asistentka.

prejsť na článok

Prečo potrebujete virtuálnu asistentku?

Prečo potrebujete virtuálnu asistentku? Pri preklikávaní tejto stránky sa možno samých seba pýtate: Prečo potrebujem virtuálnu asistentku?.  Na

prejsť na článok

Ako vytvoriť virtuálnu prehliadku. Aký program použiť?

Ako vytvoriť virtuálnu prehliadku? V tomto článku sa oboznámime aké programy sa najčastejšie používajú. Je ich veľké množstvo, a preto sa výber môže zdať, ako ťažká úloha. Rozhodli sme sa Vám ju uľahčiť. Prejdeme programy zadarmo vhodné pre začiatočníkov,

prejsť na článok

Služby virtuálnej asistentky

Služby virtuálnej asistentky Potrebujete pár rúk navyše počas rušného pracovného dňa? Alebo máte plný pracovn

prejsť na článok

Chcem si zobrať pôžičku, čo všetko potrebujem vedieť?

Chcem si zobrať pôžičku, čo všetko potrebujem vedieť? Príspevok Chcem si zobrať pôžičku, čo všetko potrebujem vedieť? je zobrazený ako prvý na Jakub Prístupník.

prejsť na článok

Kto je virtuálna asistentka a čo robí?

Kto je virtuálna asistentka a čo robí? Kto je virtuálna asistentka? Možno ste sa s týmto povolaním už stretli, no väčšina podnikateľov a živnostníkov na Slovensku nevie o koho ide. A pritom vám vie efektívne ušetriť čas, energiu a peniaze.

prejsť na článok