Ani nahá, ani oblečená: Toto slávne telo má dnes 50!

NEW YORK - Koncom mája sa konal filmový festival v Cannes, kde nechýbala ani jedna z najslávnejších modeliek sveta. Heidi Klum sa opäť predviedla v rôznych úchvatných róbach, jedno však mali spoločné - cudné veru neboli. A to dnes oslavuje 50. narodeniny.

prejsť na článok

Toto nie je úradnícka vláda. Toto je progresívna vláda Zuzany Čaputovej!

Všetci sme čakali, ako sa Zuzana Čaputová ujme výzvy zostaviť úradnícku vládu, ale musíme povedať, že opäť nesklamala. Toto, čo predstavila nie je vláda nestranných odborníkov, ktorí by zmierili spoločnosť a doviedli Slovensko k predčasným voľbám. Toto čo

prejsť na článok

Nech už sa toto skončí (hosť: covid)

Dnes to nie je vtipné ale aspoň to nie je dobre počuť. Ospravedlňujeme sa.

prejsť na článok

RETRO: Pamätáte si na malé dievčatko z Granka? Takto vyzerá dnes!

Tí skôr narodení si zaiste pamätajú tvár malého dievčatka, ktorá zdobila krabice obľúbeného kakaového instantného nápoja Granko (1978). Z Veroniky je dnes už dospelá žena, má 47 rokov a tri deti. V zrelej dáme by už dnes asi nikto nespoznal roztomilú oka

prejsť na článok

Sviečková manifestácia – boj za hodnoty, ktorý je aktuálny aj dnes.

Dnes je to 32 rokov, odkedy sa komunizmu postavila kresťanská armáda. Tisíce kresťanov vošli na Hviezdoslavovo námestie v Bratislave, vyzbrojení proti tyranskému komunistickému režimu. Ich zbraňou boli sviečky, ružence a modlitba. V tichu a pokoji.

prejsť na článok

Dnes nás čakajú ďalšie BÚRKY. Bude chladnejšie, ale stále búrlivo

Aj v nadchádzajúcich hodinách nás čaká búrlivé počasie. Počasie aj naďalej ovplyvňuje studený front, ktorý sa priamo nad našim územím vlní a na tomto studenom fronte sa aj dnes budú tvoriť jednotlivé vlny zrážok a búrok.

prejsť na článok