Sviečková manifestácia – boj za hodnoty, ktorý je aktuálny aj dnes.

Dnes je to 32 rokov, odkedy sa komunizmu postavila kresťanská armáda. Tisíce kresťanov vošli na Hviezdoslavovo námestie v Bratislave, vyzbrojení proti tyranskému komunistickému režimu. Ich zbraňou boli sviečky, ružence a modlitba. V tichu a pokoji.

prejsť na článok

Útvar hodnoty za peniaze: Polícia ušetrí, najmä na benefitoch, ak zamestná viac civilistov

Útvar hodnoty za peniaze (ÚHP) patriaci pod Ministerstvo financií SR zanalyzoval výdavky Policajného zboru SR a mužom v uniformách navrhol prijať niekoľko opatrení, ktoré by mohli zlepšiť fungovanie polície a zlepšiť jej služby v prospech občanov. Napríkl

prejsť na článok

Dnes nás čakajú ďalšie BÚRKY. Bude chladnejšie, ale stále búrlivo

Aj v nadchádzajúcich hodinách nás čaká búrlivé počasie. Počasie aj naďalej ovplyvňuje studený front, ktorý sa priamo nad našim územím vlní a na tomto studenom fronte sa aj dnes budú tvoriť jednotlivé vlny zrážok a búrok.

prejsť na článok

RETRO: Pamätáte si na malé dievčatko z Granka? Takto vyzerá dnes!

Tí skôr narodení si zaiste pamätajú tvár malého dievčatka, ktorá zdobila krabice obľúbeného kakaového instantného nápoja Granko (1978). Z Veroniky je dnes už dospelá žena, má 47 rokov a tri deti. V zrelej dáme by už dnes asi nikto nespoznal roztomilú oka

prejsť na článok

Ani nahá, ani oblečená: Toto slávne telo má dnes 50!

NEW YORK - Koncom mája sa konal filmový festival v Cannes, kde nechýbala ani jedna z najslávnejších modeliek sveta. Heidi Klum sa opäť predviedla v rôznych úchvatných róbach, jedno však mali spoločné - cudné veru neboli. A to dnes oslavuje 50. narodeniny.

prejsť na článok