Alexandrovci zdvihli slovenské publikum zo stoličiek!

https://mojakultura.sk/alexandrovci-zdvihli-slovenske-publikum-zo-stoliciek/ The post Alexandrovci zdvihli slovenské publikum zo stoličiek! appeared first on music-art.sk.

prejsť na článok

Alexandrovci v Košiciach očarili

https://kosicednes.sk/kultura/alexandrovci-v-kosiciach-ocarili The post Alexandrovci v Košiciach očarili appeared first on music-art.sk.

prejsť na článok

Alexandrovci Alexandrov Ensemble

Výhradné zastúpenie ruského súboru Alexandrovci pre strednú Európu.Súbor oficiálne zahájil svoju činnost v roku 1928, vystúpením v ústrednom dome Červenej armády v Moskve. V priebehu 2. svetovej vojny sa Alexandrovci rozdelili do niekoľkých skupín a sovie

prejsť na článok

ALEXANDROVCI 2021

The post ALEXANDROVCI 2021 appeared first on music-art.sk.

prejsť na článok

Je slovenské naozaj slovenské?

Obchodné reťazce sa v poslednú dobu tvária, ako dávajú na pulty slovenské výrobky. V televízii v Čechách aj na Slovensku je spustená marketingová kampaň, ktorá sa snaží obyvateľov presvedčiť o "regionálnych produktoch" v nadnárodných obchodných reťazcoch.

prejsť na článok

Kvíz: Dokážete doplniť tieto slovenské príslovia a porekadlá?

Milujete slovenské príslovia? Máte radi, keď môžete porovnávať múdrosť zakódovanú v starých slovách s dnešnou dobou? Potom je tu niečo presne pre vás! Naša najnovšia výzva v podobe kvízu na dopĺňanie slovenských prísloví je tu, aby otestovala vaše znalost

prejsť na článok