Aký je rozdiel medzi pracou sódou a jedlou sódou BIKA?

Ide o dve rozdielne látky. Kým jedlá sóda BIKA je hydrogénuhličitan sodný NaHCO₃ (SODIUM BICARBONATE) so širokým spektrom využitia na varenie, upratovanie a pranie (nižšia účinnosť pri praní ako pracia sóda), pracia sóda je uhličitan sodný Na2CO3 (SODIUM CARBONATE) a nedá sa použiť na nič iné, okrem prania, kde však dosahuje oveľa vyššiu účinnosť, než potrainárska sóda BIKA.

prejsť na článok

Prečo nie je Jedlá sóda BIKA vhodná na konzumáciu? V čom sa odlišuje od pracej sódy?

Samotná sóda BIKA síce jedlá je, ale keďže sa predáva ako prostriedok ekologickej drogérie na čistenie a upratovanie, proces jej balenia neprebieha rovnakým spôsobom ako pri potravinách a ani obaly, do ktorých sa BIKA balí, neboli schválené na balenie pot

prejsť na článok

Rozdiel medzi pýchou a pokorou

Ako sa dá rozlíšiť pýcha od hrdosti nad vykonanou prácou? Keď si je človek vedomý svojich darov a predností, mal by byť zdravo hrdý na to, čo dokázal. Nemá to nič spoločné s pýchou. Rozdiel medzi hrdosťou a pýchou je rozpoznateľný v tom, ako sa človek dív

prejsť na článok

Rozdiel medzi other a another

Aký je rozdiel medzi anglickým other a another? Aj vy sa niekedy pristihnete, že používate tieto dve slová, The post Rozdiel medzi other a another appeared first on Online angličtina.

prejsť na článok

Rozdiel medzi podlahou z prírodného a umelého dreva

Viete, aký je rozdiel medzi prírodnou drevenou podlahou a podlahou z umelého dreva? Pri rozlišovaní prírodnej drevenej podlahy od podlahy... The post Rozdiel medzi podlahou z prírodného a umelého dreva appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Pomáda na vlasy, vosk, gél a íl: poznáš rozdiel? (Časť I.)

Vieš aký je rozdiel medzi týmito stylingovými prípravkami a na čo sa presne hodia? Zisti to s nami!

prejsť na článok