Ako zničiť vitamíny A, B, C, D, E rýchlo a ľahko :)

Ako sa ničia cenné vitamíny v potravinách pri skladovaní a tepelných úpravách? Na čo si dať pozor, aby zostal obsah vitamínov v strave čo najvyšší?

prejsť na článok

Ako pestovať ríbezle rýchlo a ľahko :)

Ríbezle sa ľahko pestujú a skvelo chutia. Vzhľadom na svoju nenáročnosť vám pri troške šťastia :) budú rodiť dlhé roky, aj viac ako desaťročie. Ich plody - malé bobule v celých strapcoch - sú plné vitamínov, a deti ich doslova milujú.

prejsť na článok

Kari z červenej šošovice s vareným vajíčkom

Červená šošovica sa rýchlo uvarí, netreba ju namáčať a je ľahko stráviteľná. 

prejsť na článok

Potraviny, ktoré vám dodajú potrebnú energiu a vitamíny

Príprava na vianočné sviatky a záver roku vás tak vyčerpali, že potrebujete dodať energiu? Alebo sa na vás nalepila nepríjemná chrípka a potrebujete dodať svojmu telu potrebné vitamíny? Prečítajte si, ktoré potraviny vám s týmito problémami môžu pomôcť.

prejsť na článok

Napájame a kŕmime hydinu rýchlo a ľahko :)

Zjednodušte si chov hydiny a uľahčite si kopu práce — máme pre vás skvelé tipy na nenápadných, ale užitočných pomocníkov pre každého chovateľa hydiny.

prejsť na článok

Ako dosiahnuť štíhlu líniu rýchlo a ľahko :)

Zabudnite na hladovky, pochybné jednostranne zamerané redukčné diéty z časopisov či internetu, nekonečne otravné váženie potravín a počítanie kalórií. O svojej postave, zdraví a fyzickej kondícii rozhodujete len vy sami. A cesta vedie cez hlavu...

prejsť na článok