Torty patria medzi najobľúbenejšie a najslávnostnejšie múčniky. Ich príprava je často považovaná za vrchol cukrárskeho umenia. Základom pečenia tôrt je naučiť sa piecť dobré piškótové cesto, pričom plnka torty môže byť prakticky ľubovoľná.
Vynikajúci zákusok pre milovníkov gaštanov - vláčne piškótové cesto a zamatový krém.
18 centimetrová krása a jednoduché plnené kapkejty s krémom z bielej čokolády je viac ako trojposchodvá margarínová opacha. Takúto svadobnú tortu si môžeš dať upiecť za ovela menej eur ako fondantové nejedlú tortu. hm? Dala som ti do hlavy chrobáka. Veď p
prejsť na článokMoja nová láska. Vznikla po Vianociach, kedy som podľahla chuti vaječného likéru a začala som ho varievať doma. Ostalo mi 6 vaječných bielkov a tak som skúsila upiecť túto ľahkú a naozaj jednoduchú tortu. Najlepšia je s malinami a čučoriedkami. V región,
Prípravu obľúbených pizza slimákov už každý iste dobre pozná. Jednoduché jedlo, ideálne namiesto klasických jednohubiek alebo ako snack na cestu, či pre návštevu. Milujú ich deti, dospelí, jednoducho všetci! Skúšali ste však namiesto kečupu použiť kvalitn
Vyskúšate s nami upiecť skvelú bezlepkovú roládu s jahodami a mascarpone? Je krásne farebná, ľahká a nadýchané piškótové cesto vonia po citrónovej kôre. Nemusíte sa báť toto cesto nikdy nepraskne. Teda ak sa budete riadiť naším postupom. Roládu sme vylep
prejsť na článok