AKO TRIEDIŤ S PREHĽADOM.

Vyrobili sme malá edukatívnu pomôcku pre triedenie odpadu, ktorá m.i. vzišla z vašich návrhov, v duchu ako triediť efektívnejšie. Vedeli ste napríklad, že u nás v Senci môžete dať do PLASTU aj KOVY a TETRAPACK? Na skládke nad mestom to dievčatá dotriedia ručne. Takže pokiaľ ste náhodou videli ako berú smetiari všetko do jedného, Čítať ďalej AKO TRIEDIŤ S PREHĽADOM. The post AKO TRIEDIŤ S PREHĽADOM. appeared first on 3stromi.sk.

prejsť na článok

Viete, ako správne triediť obaly od kávy?

Doprajeme si ju doma aj vpráci. Šálku voňavej kávy si vychutnávame vspoločnosti rodiny, priateľov, ale aj kolegov. Káva sa stala Príspevok Viete, ako správne triediť obaly od kávy? zobrazený najskôr Nazjedenie.sk.

prejsť na článok

Ako uskladniť jablká a hrušky

Správne uskladnenie jabĺk a hrušiek je kľúčovou úlohou pre to, aby sme ich už o týždeň nemuseli triediť a vyhadzovať nahnité plody. Pri ich skladovaní totiž platia určité pravidlá, ktoré by sa mali zachovať, aby sme si ich mohli vychutnávať po celú zimu.

prejsť na článok

Máme radi našu Zem

Máme radi našu Zem a preto odpadky triediť chcem !

prejsť na článok

Triedenie odpadu: Pravidlá, tipy a iné užitočné informácie

Ako správne triediť odpad? Je to jednoduché. Aby ste neplytvali časom, pripravili sme si pre vás praktickú príručku s užitočnými radami. Tu je návod natriedenie odpaduv domácnosti. Farebné rozlíšenie jednotlivých kontajnerov Triedenie odpadu sa v dnešnej

prejsť na článok

Desaťročie slovenského pivovarníctva 1998-2008 I. / Autor: Dalibor Hanzel.

Prebraté zo zdroja: pivni.info Za posledných 10 rokov sa toho na slovenskej pivnej scéne udialo mnoho (bohužiaľ to boli udalosti zväčša negatívne) s ktorých prehľadom by som sa s Vami rád podelil. Môžete si povedať, že vás pivovarníctvo na Slovensku nezau

prejsť na článok