Ako si vybrať správnu veľkosť nohavíc?

Každý z nás určite pozná pocit, keď už má v košíku vybrané nohavice, no váha či ich kúpiť, lebo sa obáva či budú správne sedieť, či znovu nepríde malé číslo, či z nich nebude trčať pupok, alebo polovica zadku. Fashionformen vám poradí ako si vybrať tú správnu veľkosť, ktorá vám nie len sadne, ale taktiež ulahodí vašej postave a zakryje, čo zakryť treba. Štýl je dôležitý, no netreba zabúdať aj na pohodlie, predsa len cítiť sa ako zviazaný po celý deň, nie je vôbec príjemný pocit. S našou tabuľkou veľkostí si jednodudcho poradíte. Pripravte si svoj krajčírsky meter a poďme sa na to spolu pozrieť! 

prejsť na článok

Ako si jednoducho vybrať správnu veľkosť nohavíc?

Aj vás desí výber vhodnej veľkosti nohavíc cez internet? Nemusí to byť až také zložité, ako to na prvý pohľad vyzerá. Stačí len správne zmerať svoje miery a presne padnúca veľkosť nohavíc je na svete. Dnes vám priblížime spôsob, akým to spraviť tak, aby s

prejsť na článok

Ako vybrať správny typ aveľkosť zimných pracovných nohavíc

Či už ide o prácu na stavbe, železnici alebo v chladnom sklade, nohavice musia niečo vydržať a byť dostatočne zateplené. Spísali sme, ako na výber zimných nohavíc, aby ste trafili správny typ aj veľkosť. Source

prejsť na článok

Do nohavíc

Viete, ako sa dostanete blondínke najrýchlejšie do nohavíc? Zodvihnete ich zo zeme.

prejsť na článok

Komix - ako určiť správnu veľkosť obuvi

UPOZORNENIE: Čísla v tejto komixovej tabuľke sú iba ilustračné! Správne čísla nájdete zvlásť v tabuľkách pri každom výrobku!

prejsť na článok

Ako si správne vybrať peňaženku?

Viete ako si správne vybrať peňaženku? Aký materiál, farba či veľkosť vám vyhovuje najviac? Po prečítaní nasledujúceho článku v tom budete mať jasno!

prejsť na článok