Ako si vybrať perfektnú prechodnú bundu na jarnú turistiku

Jar je v plnom prúde. Už nemusíme chodiť von v ťažkých zimných bundách, no stále musíme byť pripravení na chladnejšie počasie, najmä pri turistike v horách. Prechodné bundy vám poskytnú potrebné teplo bez zbytočnej objemnosti. V tomto článku vám poradíme, na čo si dať pozor pri výbere prechodnej bundy, aby ste sa na jarnej turistike cítili pohodlne a zároveň boli dostatočne chránení pred nepriaznivým počasím.

prejsť na článok

Okolie Brezna ponúka turistiku aj zaujímavé miesta

Malebný región Horehronie láka svojou rozmanitosťou milovníkov aktívneho pohybu aj ľudí bažiacich po oddychu v lone prírody. Prekrásne výhľady v sebe ukrýva národný park Muránska planina, historické stavby a jedinečnú atmosféru mesta zase kultúrne a spolo

prejsť na článok

SÚŤAŽ O JARNÚ VYCHYTÁVKU - KARDIGÁN

Jar k nám už zavítala a spolu s ňou aj nová jarná kolekcia obľúbených kardigánov vo sviežich farbách. Chceš si doplniť šatník o tento trendy kúsok? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a štýlová jarná vychytávka môže byť len Tvoja!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O ŠTÝLOVÚ JARNÚ VYCHYTÁVKU - KARDIGÁN

Jar klope na dvere a spolu s ňou aj nová jarná kolekcia obľúbených kardigánov vo sviežich farbách. Chceš si doplniť šatník o tento trendy kúsok? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a štýlová jarná vychytávka môže byť len Tvoja!

prejsť na článok

Ako vytvoriť jarnú pohodu v dome / v byte

Ako vytvoriť jarnú pohodu v dome / v byte /*! elementor - v3.11.5 - 14-03-2023 */ .elementor-widget-

prejsť na článok

Recenzia – Black Hill Outdoor oblečenie na Islande

Dostala sa k nám veľmi príjemná recenzia od Michala, ktorý otestoval naše nohavice a merino bundu Gorazd počas 13 dní na Islande. Aj tí, čo tam nikdy neboli, si určite vedia predstaviť poveternostné podmienky (doslova), preto nás veľmi teší, že naše obleč

prejsť na článok