Ako dosiahnuť štíhlu líniu rýchlo a ľahko :)

Zabudnite na hladovky, pochybné jednostranne zamerané redukčné diéty z časopisov či internetu, nekonečne otravné váženie potravín a počítanie kalórií. O svojej postave, zdraví a fyzickej kondícii rozhodujete len vy sami. A cesta vedie cez hlavu...

prejsť na článok

Zdravé a chutné koláčiky

Mávate chuť na sladké ale nechcete si pokaziť štíhlu líniu? Existujú sladké koláčiky, ktoré potešia vaše chuťové bunky a zdravo zaženú chuť na sladké.

prejsť na článok

Ako pestovať ríbezle rýchlo a ľahko :)

Ríbezle sa ľahko pestujú a skvelo chutia. Vzhľadom na svoju nenáročnosť vám pri troške šťastia :) budú rodiť dlhé roky, aj viac ako desaťročie. Ich plody - malé bobule v celých strapcoch - sú plné vitamínov, a deti ich doslova milujú.

prejsť na článok

Jarná očista pre štíhlu líniu a posilnenie imunity

Prichádza jar a s ňou aj novoročné predsavzatia a plány. Urobte niečo pre svoje zdravie a doprajte mu reštart ako sa patrí. Poradíme vám ako detoxikovať škodliviny z tela a zachovať si štíhlu líniu. Kedy telo potrebuje očistu?                             

prejsť na článok

Kari z červenej šošovice s vareným vajíčkom

Červená šošovica sa rýchlo uvarí, netreba ju namáčať a je ľahko stráviteľná. 

prejsť na článok

Ako zničiť vitamíny A, B, C, D, E rýchlo a ľahko :)

Ako sa ničia cenné vitamíny v potravinách pri skladovaní a tepelných úpravách? Na čo si dať pozor, aby zostal obsah vitamínov v strave čo najvyšší?

prejsť na článok